Skip to content

Jouw sollicitatie

We vertellen je kort over onze sollicitatieprocedure. Heb je vragen rondom jouw sollicatie, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.Solliciteren

Word jij enthousiast van het lezen van de vacaturetekst en wil jij solliciteren? Klik op de blauwe knop en je krijgt een vragenlijst voorgelegd met vragen over jouw opleidingsniveau, huidige situatie en beschikbaarheid. Je voegt jouw cv en een motivatiebrief toe waarin je beschrijft waarom jij onze nieuwe collega zou moeten worden en wij doen de rest!

Telefonische kennismaking

Afhankelijk van de vacature kunnen wij een telefonische intake met je inplannen. Tijdens dit eerste telefoongesprek maak je kennis met onze recruiters en wij leren meer over jou en jouw situatie. We vragen jouw wensen en beschikbaarheid uit en krijgen zo meer inzicht in een mogelijke match met KION. Natuurlijk is dit ook een kans om jouw vragen te stellen over de functie en onze organisatie.

Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende gaan we dieper in op jouw ervaring en wat jij zou kunnen bijdragen in de functie en aan het team. We vragen jouw motivatie en kennis uit over de functie en de branche en vertellen je natuurlijk alles wat je moet weten over het werken bij KION en onze verwachtingen.

Laat zien wat je kunt!

Afhankelijk van de vacature en het proces hiervan zien we je graag in actie op locatie. Dit kan in de vorm van een meedraaidag, een kennismaking met jouw toekomstige collega's of het bezoeken van een aantal locaties om sfeer te proeven.

Evaluatie

Je bent aangekomen bij de laatste stap! We streven naar een samenwerking met je en gaan met je in gesprek om dit te realiseren. Hierna staat niets je meer in de weg om bij KION aan de slag te gaan!