Skip to content

Blijf op de hoogte

Niemand kan je beter vertellen hoe het is om te werken bij KION dan onze eigen collega's. Zij gingen in gesprek met deze top-interviewers!

Bregje de Lorijn - Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf De Uitdaging

“Ik kan deelnemen aan tal van cursussen die aansluiten op mijn persoonlijke interesses en die inspireren om het werken in de kinderopvang nog leuker te maken!”

Ik werk sinds 2006 als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf bij KION. Het is leuk om samen met collega´s een actieve bijdrage te mogen leveren aan de groei en ontwikkeling van kinderen; ouders vertrouwen ons hun kostbaarste bezit toe. Het geeft mij voldoening als een kind tot bloei komt en de beste versie van zichzelf kan zijn. Als je een gulle lach of een spontane knuffel krijgt zijn dat de cadeautjes van je werkdag. Bij KION krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zo zijn er ook cursussen die aansluiten op je persoonlijke interesses en die je inspireren om het werken in de kinderopvang nog leuker te maken!

Everdien van Haren - Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Plaza

“Samen staan we voor goede kinderopvang en de liefde voor het vak”

De kinderopvangwereld heeft ontzettend veel veranderingen doorgemaakt maar een ding is voor mij hetzelfde gebleven: de liefde voor de kinderen. Misschien heb je soms een off-day, de kinderen maken je weer blij. Zij zijn het die mij iedere dag weer een boost geven om er een leuke dag van te maken. Samen spelen, dingen leren, hun ontwikkeling stimuleren en gewoon lol hebben. Dat samen geldt ook voor de samenwerking met je collega’s, samen maak je de dag. Samen staan we voor goede kinderopvang en je liefde voor het vak. Het team maakt mijn werk een plek waar ik elke dag met plezier heen ga. Naar de kinderen die elke dag komen, waar je samen mee lacht en speelt.

Yvonne van der Rest - Clustermanager

“Ik zocht altijd de uitdaging op en kreeg vertrouwen terug”

Het werken bij KION brengt mij steeds weer een nieuwe uitdaging. Er is veel veranderd en KION gaat mee met de tijd. Samen met de medewerkers van het Servicebureau zoeken we naar de beste manier om zaken op te lossen. Ik houd van de teams waarmee ik de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt heb. Het is fijn om samen met die kanjers te bouwen aan de leukste kinderopvang. Openheid, eerlijkheid en vertrouwen hebben in elkaar is voor mij erg belangrijk. Door de wisseling van teams, clusters en mensen heb ik op verschillende werksoorten en plaatsen gestaan waardoor ik me geen moment verveeld heb in al die jaren. Ik zocht altijd de uitdaging op en kreeg vertrouwen terug. Daarom blijf ik met veel plezier bij MIJN KION werken!

Wies Hilgers - Medewerker Communicatie

“Na al die tijd ga ik nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk en zit ik nog steeds op het puntje van mijn stoel”

Mijn naam is Wies en ik werk 20 jaar bij KION. Ik ben begin 2002 begonnen bij afdeling Planning & Registratie (nu Klantrelaties). Na drie jaar ben ik een jaar assistent vestigingsmanager (nu administratief ondersteuner) geweest en toen kreeg ik de kans om bij afdeling Communicatie te gaan werken. Ik vind het onder andere belangrijk en leuk om KION zo veel en goed mogelijk zichtbaar te laten zijn, op welk manier dan ook. Na al die tijd ga ik elke dag met plezier naar mijn werk en zit ik nog steeds op het puntje van mijn stoel! Ik voel me hier thuis en geniet ook van de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals elke vijf jaar een nieuwe fiets!

Meekijken met onze collega's?

Volg onze social media pagina's of kijk eens naar de berichten van de pedagogisch medewerkers op de groepen!