Skip to content

Appelhof | VE-gecertificeerd pedagogisch medewerker peutergroep

Nederland, Gelderland, DrutenKION Locatie

Functieomschrijving

Peuters staan erom bekend alles zelf te willen doen, maar dan wel met een beetje hulp van jou. Sta jij ze bij tijdens deze bijzondere levensfase waarin ze zo snel groeien en leren? Heb jij een VE-certificaat waarmee je de kinderen optimaal kan ondersteunen in hun taal- en sociaal emotionele ontwikkeling? Dan zijn onze collega's in Druten op zoek naar jou!  


Waar ga je dat doen?  

Op Integraal Kindcentrum (IKC) De Appelhof in Druten werkt KION samen met het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang. Kinderen hier groeien van 0 tot 12 jaar op en kennen de omgeving en onze pedagogisch medewerkers door en door. Dat zorgt voor een vertrouwde omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en alle ruimte krijgt zijn of haar eigen talenten te ontwikkelen. Op de peutergroep besteden we, gedurende 4 dagdelen per week, veel aandacht aan taalactiviteiten vanuit ons Voorschoolse Educatie (VE-)aanbod. Daarnaast is er natuurlijk alle tijd en ruimte om lekker te spelen en de wereld te ontdekken. Hier in Druten doen de kinderen dat in de pas opnieuw ingerichte ruimtes en een prachtige buitenruimte.  


Wie ben jij?  

  • Jij bent in het bezit van een VE-certificaat;
  • Jij staat vier dagdelen in de week klaar voor onze peuters en bezorgt ze iedere keer een fijne tijd;
  • Jij denkt mee over het kwalitatief verbeteren van ons aanbod en vertaalt onze pedagogische visie naar de praktijk;
  • Jij onderhoudt de contacten met ouders en externe partners vanuit het IKC De Appelhof en haalt energie uit verschillende samenwerkingen. 


Wat bieden wij?  

  • Jouw eigen peutergroep en een uitdagende functie als vast gezicht in Druten;  
  • Een contractomvang vanaf 20 uur per week. Wanneer je dit wilt uitbreiden met uren op de buitenschoolse opvang, gaan we graag het gesprek met je aan;  
  • Een beloning voor jouw inzet volgens schaal 6 van de cao Kinderopvang, dat is maximaal €2.935,- per maand op basis van een 36-urige werkweek;  
  • Een contract voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend op jouw huidige dienstverband;  
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein zodat jij je persoonlijk en professioneel als pedagogisch medewerker kunt blijven ontwikkelen.  

Vereisten

Reageren?  

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de 1,5 tot 4-jarigen en iedere dag met plezier naar je werk? Dan leren we je graag kennen! Stuur jouw cv en motivatie via het online sollicitatieformulier naar onze recruiter Lonneke. 


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met clustermanager Betsie Kersten via b.kersten@kion.nl of via 06 20 04 11 93 (werkdagen op maandag t/m vrijdagochtend).  


Het opvragen van een VOG is vast onderdeel van de procedure.