Skip to content

Beneden-Leeuwen en Druten | Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf | 24 – 32 uur

Nederland, Gelderland, DrutenKION Locatie

Functieomschrijving

KION staat voor Kinderopvang Nijmegen maar onze locaties spreiden zich ook verder uit in de regio. Denk aan ons klein maar fijne kinderdagverblijf in Beneden-Leeuwen of juist het complete plaatsje van ons Integraal Kindcentrum (IKC) De Kubus in Druten. Hier bieden onze fijne teams de kinderen alle aandacht en mogelijkheden om te groeien en te bloeien. Wordt dit ook jouw nieuwe werkplek?  


Waar kom je te werken? 

Kinderdagverblijf Beneden-Leeuwen is een kleinschalig kinderdagverblijf en gaat uitbreiden van één naar twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We zijn gehuisvest in een nieuw kindcentrum samen met de peutergroep en de buitenschoolse opvang. Hier heerst een gezellig en warme sfeer in een kleurrijke omgeving. Door de goede contacten met basisscholen de Wijzer en de Leeuwenkuil wordt gezorgd voor een doorlopende lijn in de ontwikkeling van de kinderen.  

Kinderdagverblijf De Kubus in Druten is deel van het IKC in een prachtig gebouw met alle moderne voorzieningen. Er is een grote buitenruimte vol natuurlijke materialen en binnen is van alles te vinden om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling door in te spelen op de verschillende leeftijden. Je vindt hier twee verticale groepen en één peutergroep.  


Wanneer past deze uitdaging bij je? 

  • Je hebt zichtbaar plezier in je werk! 
  • Je bent gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang en kunt onze pedagogische uitgangspunten vertalen naar de praktijk;  
  • Je houdt van uitdaging en wilt betrokken worden in het opzetten van een nieuwe groep of het uitbreiden van ons kwalitatieve aanbod;  
  • Jij wilt het vaste gezicht worden van één van onze locaties en bent graag het aanspreekpunten voor kinderen, ouders en collega’s. 


Wat bieden wij jou? 

  • Een warm welkom binnen onze teams in Druten of Beneden-Leeuwen; 
  • Een functie als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bij de kinderen van 0 tot 4 jaar; 
  • 24 tot 32 uur per week op contract, we gaan graag het gesprek met je aan! 
  • Inschaling conform schaal 6 cao Kinderopvang, dat is maximaal €2.935,- bij een 36-urige werkweek; 
  • Een contract voor één jaar met uitzicht op verlenging. Wanneer je al werkzaam bent bij KION, laten we deze aansluiten op jouw huidige dienstverband; 
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen. 

Vereisten

Reageren?

Kom jij bij werken bij KION? Stuur jouw cv en motivatie via het online sollicitatieformulier naar onze recruiters Chantal en Lonneke en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Voor meer informatie over de locaties kun je contact opnemen met onze clustermanagers.

De Kubus in Druten: Betsie Kersten via b.kersten@kion.nl of via 06 20 04 11 93 (werkdagen op maandag t/m vrijdagochtend).

Beneden-Leeuwen: Marijn Brocken via m.brocken@kion.nl of via 06 45 21 27 48 (werkdagen op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag).


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.