Skip to content

Buitenschoolse opvang | pedagogisch medewerker

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 2.155 - € 2.935 per maandKION Locatie

Functieomschrijving

Na school is het eindelijk zo ver, dan kan het feest beginnen! Op de buitenschoolse opvang werk jij vanuit jouw passie en talent. Ben jij een held op de gitaar, een echte Picasso in het atelier of ben je altijd buiten te vinden met je handen in de aarde? Neem de kinderen dan mee in jouw belevingswereld en leer net zo veel van hen als zij van jou.


Geen dag is hetzelfde wanneer je samen met de kinderen een uitdagend programma samenstelt en actief betrokken bent bij het aanbod op onze locaties. ’s Middags en in vakanties, samen met kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Samen met jouw collega's zorg jij voor een veilige en vertrouwde omgeving, laat de kinderen zelf de wereld ontdekken en stralen jullie enthousiasme en plezier uit. Geef jouw talent door bij KION en krijg energie van je werk.


Onze vacatures
Al onze locaties staan voor kwaliteit, zorg en pedagogische visie. Gelukkig is er ook meer dan genoeg ruimte voor de eigen karakters van onze locaties. Werk jij graag op een locatie met een focus op duurzaamheid en natuurontwikkeling, waar alle ruimte is voor musicals op het podium of met de sportvelden naast de deur?

Houd je van afwisseling, start dan op meerdere locaties en doe verschillende ervaringen op. Zo leer jij alles over de mogelijkheden op de bso en zoek je de plek waar jij je thuis voelt. Wil jij liever bouwen samen met collega's en kinderen, dan is een vaste plek wellicht iets voor jou. Zo zoeken we bijvoorbeeld op onderstaande locaties een paar gouden handen:

 • In Nijmegen Noord werken bso Jump, Ondersteboven en De Sprong veel samen. Samen maken ze dankbaar gebruik van een grote speelplaats, een skatebaan, een eigen atelier of het kooklokaal. Op De Verwondering op de Verwondering staat samen spelen en afwisselende activiteiten binnen en buiten centraal en bij Geldershof richten de kinderen samen met het team de activiteiten in zodat er altijd genoeg uitdaging te vinden is. Bso Kameleon (Nijmegen Oost) heeft meerdere locaties met onder andere een bloementuin, een eigen jungle of de chill-ruimte. 
 • In Nijmegen Midden zit jij bij Bink Aquamarijn in Nijmegen Oud-West op je plek als je dol bent op één (of meerdere) van deze zes ontwikkelgebieden: koken, theater, sport en bewegen, natuur, techniek en creativiteit. Bso De Kroon ligt aan het Kronenburgerpark, hier zijn we op zoek naar creatieve medewerkers die initiatief nemen! Of Bso Stevenskerkhof, aan de voet van de kerk in hartje centrum. Bij Dukendonck zoeken we de verbinding met welzijnsorganisatie Bindkracht 10. Dat zorgt voor waardevolle vriendschappen en leeftijdsgerichte activiteiten, denk bijvoorbeeld aan figuurzagen of de 'meiden-knutselclub'! Bij bso Grootstal en Regenboog bij het Goffertpark zijn we op zoek naar een kartrekker die het liefst vijf dagen zou willen werken, zo kunnen we je veel uren op contract bieden. 
 • Woon je in (West) Maas en Waal Nijmegen dan zouden onze locaties in Beuningen, Druten of Beneden-Leeuwen wel eens een mooie uitdaging kunnen bieden. Op de Kubus in Druten hebben we een prachtige buitenspeeltuin die we graag nog zouden uitbreiden. Of woon je in West Maas en Waal, kijk dan eens op onze kleinschalige locaties in Maasbommel, Beneden-Leeuwen of Wamel. In Malden kun je bij Drakenfort genieten van de voordelen van het sportcomplex van voetbalclub Juliana '31 en bieden we volop sport- en spelmogelijkheden. Daarnaast wordt er veel gekookt en gebakken. Net als bij De Vuurvogel, waar we ook nog een podium en technieklokaal tot onze beschikking hebben.

Wil je meer lezen over deze of onze andere locaties, klik dan op deze link


Dit bieden wij:

 • Een leuke baan in de kinderopvang met alle ruimte voor jouw inbreng en initiatieven;
 • Een warm welkom op één van onze 180 locaties in en rondom Nijmegen;
 • De ruimte om aan de slag te gaan met jouw talenten; groene vingers, muzikale aanleg, of super sportief, jij kunt je ei bij ons kwijt;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden door het volgen van workshops en trainingen bij KION Ontwikkelplein;
 • Het aantal uur op contract in overleg, we gaan samen het gesprek aan om jouw wensen en ons aanbod in kaart te brengen;
 • Een salaris voor jouw geweldige inzet volgens schaal 6 van de cao-kinderopvang. Dat is max. € 2.935,- (bij 36-urige werkweek).
 • Alle voordelen van het werken bij KION, denk aan een fietsplan, gunstige pensioenregeling en last but not least, geweldige collega's!

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Jij hebt een mbo- of hbo-diploma waarmee je op de buitenschoolse opvang mag werken. Check je diploma hier;
 • Of je zit in het derde of vierde leerjaar van een hbo-studie waarmee je kwalificeert als pedagogisch medewerker;
 • Je bent ondernemend en creatief van geest;
 • Je bent betrokken en enthousiast, je gaat samen met de kinderen op ontdekkingstocht;
 • Je zit niet graag stil, wist je dat je een baan op de bso ook heel goed kan combineren met je laatste studiejaar of bijvoorbeeld een baantje dat zich vooral in de avond- of ochtenduren voordoet?


Spreken we je snel?

Kun jij niet wachten om te beginnen? Klik dan snel op de blauwe knop hieronder en laat jouw CV en een korte motivatie achter. Onze recruiter Melissa neemt zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je liever nog wat informatie willen of heb je vragen, ook dan staat zij voor je klaar. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!