Buitenschoolse opvang | pedagogisch medewerker

Functieomschrijving

De schoolbel gaat. Fruit en groentes staan al klaar. De tap met vers muntwater binnen handbereik. Klaar voor dorstige en hongerige kinderen die uit school komen! Klaar voor allerlei verhalen van de schooldag.


Maar dat duurt nooit lang. Samen met je collega’s zijn er weer avontuurlijke, sportieve en kunstzinnige activiteiten bedacht. Reken maar dat de kinderen staan te trappelen om te beginnen! Op het planbord bij jou op de locatie, kiezen ze zelf wat ze willen doen.

‘Ik ga vloggen!’ ‘Yeah, smoothies maken!’ ‘Mag ik meedoen met Levend Stratego?” Je kunt het zomaar horen op onze bso.


Jouw talent
Jij doet waar jouw talent ligt. En wat je energie geeft! Ben jij een held op de gitaar, kun jij de kinderen de vetste panna bewegingen leren of worden al jouw schilderijen kunstwerken? Dit is je kans jouw talenten door te geven. ’s Middags en in vakanties, samen met kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Moeten we het nog interessanter maken? Vooruit!


KION
KION is de grootste kinderopvangorganisatie in Nijmegen en omgeving. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar jij jouw talent in kunt zetten. We bieden dagopvang, peuteropvang, gastouderopvang en buitenschoolse opvang. Een warm bad waar 1100 collega’s je met open armen ontvangen. Nou ja, niet allemaal tegelijk hè... Kortom, volop uitdaging en volop mogelijkheden.

Onze vacatures
Bij KION wordt jouw contract samengesteld op basis van wensen en beschikbaarheid. Houd je van afwisseling, start dan op meerdere locaties en doe verschillende ervaringen op. Wil jij liever bouwen samen met collega's en kinderen, dan is een vaste plek wellicht iets voor jou. Zo zoeken we bijvoorbeeld op onderstaande locaties een paar gouden handen: 

 • Op De Regenboog in Nijmegen Centrum ligt het Goffertpark en het bos (inclusief vossen en eekhoorns) in de voortuin, kom jij ze voor minimaal 15 uur per week met de kinderen spotten? 
 • In Leuvensbroek werken we samen met twee scholen en wij zoeken iemand met affiniteit voor de 8+ jarigen. Ben jij goed met jonge tieners en wil je ong. 20 uur werken? 
 • Ben jij van de workshops techniek, koken of dans en wil je voor 16 tot 20 uur werken in de wijk Hazenkamp, dan ben je van harte welkom bij bso Bink;
 • Op De Uitdaging is iedereen welkom die een bijzonder talent met zich meeneemt voor 20 uur in de week. Hier werken ze met een activiteitencarrousel met bijvoorbeeld theater, dans, muziek, techniek of koken;
 • Op De Kubus in Druten zijn we graag buiten bij de dieren en spelen we binnen in ons prachtige Integraal Kindcentrum, hier hebben we ruimte voor aanpakkers voor 24 uur per week.

Wil je meer lezen over deze of onze andere locaties, klik dan op deze link


Dit ben jij:

 • Jij hebt een mbo- of hbo-diploma waarmee je op de buitenschoolse opvang mag werken. Check je diploma hier.
 • Je houdt van je vak en je kan onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk vertalen;
 • Je bent ondernemend, creatief, enthousiast en hebt lef. Je komt met een avontuurlijk activiteitenaanbod;
 • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega’s;
 • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners verder uit te bouwen;
 • Je zit niet graag stil, wist je dat je een baan op de bso ook heel goed kan combineren met je laatste studiejaar of bijvoorbeeld een baantje dat zich vooral in de avond- of ochtenduren voordoet?


Dit bieden wij jou:

 • Een baan op de buitenschoolse opvang bij de leukste kinderopvang in Nijmegen en omgeving. Durven wij best te zeggen;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en het volgen van workshops en trainingen bij KION Ontwikkelplein;
 • Mogelijkheid om mee te doen aan te gekke projecten zoals ‘Ready to Explore.’
 • Het aantal uur op contract in overleg;
 • Een salaris voor jouw geweldige inzet volgens schaal 6 van de cao-kinderopvang. Dat is max. € 2.913,- (bij 36-urige werkweek).


Functievereisten

Spreken we je snel? 

Kun jij niet wachten om te beginnen? Klik dan snel op de blauwe knop hieronder en laat jouw CV en een korte motivatie achter. Onze recruiter Lonneke neemt zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je liever nog wat informatie willen of heb je vragen, ook dan staat zij voor je klaar. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!