Skip to content

Buitenschoolse opvang | pedagogisch medewerker

Nederland, Gelderland, NijmegenKION Locatie

Functieomschrijving

De schoolbel gaat. Fruit en groentes staan al klaar. De tap met vers muntwater binnen handbereik. Klaar voor dorstige en hongerige kinderen die uit school komen! Klaar voor allerlei verhalen van de schooldag.


Maar dat duurt nooit lang. Samen met je collega’s zijn er weer avontuurlijke, sportieve en kunstzinnige activiteiten bedacht. Reken maar dat de kinderen staan te trappelen om te beginnen! Op het planbord bij jou op de locatie, kiezen ze zelf wat ze willen doen.

‘Ik ga vloggen!’ ‘Yeah, smoothies maken!’ ‘Mag ik meedoen met Levend Stratego?” Je kunt het zomaar horen op onze bso.


Jouw talent
Jij doet waar jouw talent ligt. En wat je energie geeft! Ben jij een held op de gitaar, kun jij de kinderen de vetste panna bewegingen leren of worden al jouw schilderijen kunstwerken? Dit is je kans jouw talenten door te geven. ’s Middags en in vakanties, samen met kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Moeten we het nog interessanter maken? Vooruit!


KION
KION is de grootste kinderopvangorganisatie in Nijmegen en omgeving. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar jij jouw talent in kunt zetten. We bieden dagopvang, peuteropvang, gastouderopvang en buitenschoolse opvang. Een warm bad waar 1100 collega’s je met open armen ontvangen. Nou ja, niet allemaal tegelijk hè... Kortom, volop uitdaging en volop mogelijkheden.

Onze vacatures
Bij KION wordt jouw contract samengesteld op basis van wensen en beschikbaarheid. Houd je van afwisseling, start dan op meerdere locaties en doe verschillende ervaringen op. Wil jij liever bouwen samen met collega's en kinderen, dan is een vaste plek wellicht iets voor jou. Zo zoeken we bijvoorbeeld op onderstaande locaties een paar gouden handen: 

 • In Nijmegen Noord werken bso Jump, Ondersteboven en De Sprong veel samen. Samen maken ze dankbaar gebruik van een grote speelplaats, een skatebaan en de klimboom in de buurt. Maar ook binnen is genoeg te beleven want de kinderen kunnen gebruik maken van een eigen atelier, kooklokaal en allerlei hoeken. Ook op De Goudwinde hebben de kinderen genoeg te kiezen, hier is onder andere een outdoorgroep waar de kinderen iedere middag de natuur ingaan. 
 • In Nijmegen Oost zit jij bij Bink Jagerspad op je plek als je dol bent op workshops techniek, sport koken of dans. In de wijk Hazenkamp geniet je van alle voordelen van een grote locatie. We besteden veel aandacht aan gezonde en biologische voeding en werken met horizontale groepen (4 tot 7 en 7 tot 10 jaar). Bso De Kroon ligt letterlijk aan de voet van de Stevenstoren in Nijmegen, hier zijn we op zoek naar creatieve medewerkers die initiatief nemen! Je krijgt hier alle vrijheid om een avontuurlijk activiteitenaanbod samen te stellen waar je zelf natuurlijk ook enthousiast van wordt! Neem jij die kartrekkersrol aan. De naam Kleurrijk zegt het al, samen met Bindkracht 10 en het Activiteitenplein verzorgen we hier iedere dag een verrassend en uitdagend aanbod in centrum 't Hert. Op de twee basisgroepen heerst vertrouwen en enthousiasme. 
 • In Nijmegen Zuid-West zoeken we op De Prins en Dukendonck de verbinding met welzijnsorganisatie Bindkracht 10, dat zorgt voor waardevolle vriendschappen en leeftijdsgerichte activiteiten, denk bijvoorbeeld aan figuurzagen of de 'meiden-knutselclub'! Ook bij Pico hebben we veel aandacht voor talentontwikkeling. Door de samenwerking met De Lanteerne werken we vanuit een Jenaplan-basis en hebben de kinderen veel invloed op het aanbod. In Biezen vind je bso Aquamarijn werken we in twee groepen op leeftijdsbasis, zo kunnen we aan alle behoeftes voldoen. We focussen ons met de kinderen op zes ontwikkelgebieden: koken, theater, sport, bewegen, natuur, techniek en creativiteit. Kortom, voor ieder wat wils. 
 • Woon je buiten Nijmegen dan zou De Hoeven in Beuningen wel eens perfect voor je kunnen zijn. Hier bepalen de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers hoe de middagen ingevuld gaan worden. In Malden kun je bij Drakenfort genieten van de voordelen van het sportcomplex van voetbalclub Juliana '31 en bieden we volop sport- en spelmogelijkheden. Daarnaast wordt er veel gekookt en gebakken. Net als bij De Vuurvogel, waar we ook nog een podium en technieklokaal tot onze beschikking hebben. 

Wil je meer lezen over deze of onze andere locaties, klik dan op deze link


Dit ben jij:

 • Jij hebt een mbo- of hbo-diploma waarmee je op de buitenschoolse opvang mag werken. Check je diploma hier.
 • Je bent ondernemend, creatief, enthousiast en hebt lef. Je komt met een avontuurlijk activiteitenaanbod;
 • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners verder uit te bouwen;
 • Je zit niet graag stil, wist je dat je een baan op de bso ook heel goed kan combineren met je laatste studiejaar of bijvoorbeeld een baantje dat zich vooral in de avond- of ochtenduren voordoet?


Dit bieden wij jou:

 • Een baan op de buitenschoolse opvang bij de leukste kinderopvang in Nijmegen en omgeving. Durven wij best te zeggen;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en het volgen van workshops en trainingen bij KION Ontwikkelplein;
 • Mogelijkheid om mee te doen aan te gekke projecten zoals ‘Ready to Explore.’
 • Het aantal uur op contract in overleg;
 • Een salaris voor jouw geweldige inzet volgens schaal 6 van de cao-kinderopvang. Dat is max. € 2.935,- (bij 36-urige werkweek).

Vereisten

Spreken we je snel? 

Kun jij niet wachten om te beginnen? Klik dan snel op de blauwe knop hieronder en laat jouw CV en een korte motivatie achter. Onze recruiter Lonneke neemt zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je liever nog wat informatie willen of heb je vragen, ook dan staat zij voor je klaar. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!