Overslaan naar content

Combinatiefunctie vakleerkracht bewegingsonderwijs en pedagogisch medewerker | Buitenschoolse Opvang | De Geldershof | 22 tot 28 uur

 • Lent, Gelderland
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Ben jij op zoek naar een leuke combinatiefunctie als docent bewegingsonderwijs en BSO-medewerker? Lees dan snel verder!


Waar kom jij te werken?

De brede school De Geldershof is een school voor regulier basisonderwijs. Samen met het kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang van KION zitten wij in een ruim en modern pand in Lent. Je gaat werken op een basisschool waar je onze ‘gymmeester of -juf’ zult zijn en daarnaast werkzaam bent als BSO-medewerker.

De Geldershof school en KION hebben een bijzonder goede samenwerking waarbij steeds gekeken wordt naar wat er nodig is om het beste voor de kinderen te doen. In het pand is een aparte ruimte voor de jongste kinderen. Hier is rust en veiligheid belangrijk om je kind in een vertrouwde omgeving te laten ontspannen na een schooldag. Er zijn verschillende speelhoeken die passen bij de leeftijd van de jonge kinderen. De andere groepen zitten in het schoolgebouw en maken gebruik van de speelhal, de keuken, het technieklokaal en de leerpleinen. De activiteiten in deze ruimtes stemmen we af op de leeftijd en interesses van het kind. Zo is er voor iedereen voldoende uitdaging en afwisseling in activiteiten. Daarnaast beschikken we over een groot en uitdagend buitenspeelterrein om te sporten, klimmen en klauteren, spelen in de zandbak of op ontdekkingstocht te gaan via de verschillende paadjes.

Omdat het schoolgebouw direct naast de sporthal ligt is het mogelijk om je pauzes met collega’s van school door te brengen en na de schooldag kort met elkaar af te stemmen wanneer nodig. Je komt te werken met ervaren en geschoolde collega’s die kunnen dienen als sparringpartner. Op de BSO staat een divers team dat bestaat uit pedagogisch medewerkers die hun BSO werk combineren met het kinderdagverblijf of peutergroep, een studie of een baan in een andere branche zoals bijvoorbeeld de sport, school of jeugd- jongerenwerk.


Wat ga je doen?

Als vakleerkracht bewegingsonderwijs en pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang bij KION ben jij verantwoordelijk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud.


Als vakleerkracht bewegingsonderwijs verzorg je de gymlessen op de basisschool en draag je zorg voor het week- en jaarprogramma. Daarnaast zorg je voor een rapportage die de groepsleerkrachten kunnen gebruiken in de rapporten van de leerlingen. Gedurende de werkdagen zul je alle groepen van de school lesgeven, maar ook onze groepsleerkrachten zullen lessen voor hun rekening nemen. We werken daarom met één methode. Op dit moment is dat ‘planmatig bewegingsonderwijs’. Eén van de eerste taken zal zijn het team mee te nemen in de keuze voor een nieuw werkplan. Daarnaast maken we ook gebruik van het aanbod van verschillende verenigingen die workshops willen verzorgen. Jij bent de spil in dit contact.


In jouw rol als pedagogisch medewerker BSO begeleid je kinderen zowel in groepsverband als individueel en bied belevenissen aan. Jij gaat met de kinderen sporten in het park, de natuur in, gaat koken of bakken. In dit alles laat jij de kinderen meedenken en meedoen. Je hebt oog voor het individu waardoor jij het kind de mogelijkheid geeft zijn/haar talent te ontwikkelen. Na een dag vol belevenissen sluit jij gezamenlijk met jouw collega’s af. Tevreden keer jij terug naar huis.


Wat bieden wij?

 • Een mooi salaris voor geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Contractomvang mogelijk vanaf 22 uur per week tot 28 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling waarbij je werkzaam bent op maandagmiddag, dinsdag en donderdag. De overige dagen zijn in overleg;
 • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
 • Last but not least: een warm welkom bij brede school De Geldershof! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.


Wie ben jij?

 • Je bent afgestudeerd als HBO-docent Lichamelijke Opvoeding (ALO). Studeer je op korte termijn af aan de ALO? Voel je dan ook vrij om alvast te solliciteren;
 • Je bent een teamplayer, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken;
 • Een flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je moet het leuk vinden om te pionieren omdat het voor het eerst is dat we een dergelijke combinatie-functie aanbieden;
 • Je bent op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Chantal via 06 50 17 92 13. Chantal is werkzaam op: maandag, dinsdag en donderdag.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Buurman via telefoonnr. 06 50 17 92 84 of per mail [email protected]. Marloes is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.