De Geldershof | pedagogisch medewerker bso | 20 uur

Functieomschrijving


Een balletje trappen met de kids, een dans bedenken of chillen met je tenen in de zandbak. Een werkdag op buitenschoolse opvang De Geldershof is altijd afwisselend!


Wat ga je doen?

Als je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, dan straal je plezier uit. Dat is precies wat we zoeken. Ga jij met de kinderen een middag op onderzoek uit in het Sprokkelbos of geef je een les yoga? Als de kinderen en blij van worden, dan zijn wij dat ook! Op buitenschoolse opvang De Geldershof bieden wij iedere dag verschillende activiteiten aan; je kunt met de kinderen koken in onze keuken, sporten in de sporthal, creatief zijn in ons techniek lokaal, we zijn onze eigen moestuin begonnen of je kan heerlijk op de pleinen spelletjes spelen met de kinderen. We bieden een heel divers programma aan waarin ieder zijn talent kan benutten. Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang zorg jij voor een toffe en veilige omgeving waar de kinderen na een drukke schooldag lekker zichzelf kunnen zijn. De keuzes van de kinderen zijn hierin leidend waardoor ze extra enthousiast worden. Je kunt hier rekenen op een sterk team dat zelfstandig werk op pakt en de vakanties tot feestjes maakt!


Waar kom je te werken?

Onze buitenschoolse opvang De Geldershof ligt in Lent, net over de Waalbrug. Wij delen het geval met brede school De Geldershof, het kinderdagverblijf, de peutergroep en met tussenschoolse opvang Soos. Samen dragen wij de verantwoordelijk voor al onze kinderen en zorgen wij voor een vertrouwde en rijke speel- en leeromgeving. Zo hechten wij veel waarde aan de autonomie van de kinderen en stimuleren we hen hun eigen keuzes te maken in activiteiten. Wij zorgen natuurlijk voor een avontuurlijk en afwisselend aanbod waarbij plezier en vrijheid voorop staan. Bij De Geldershof kunnen we gebruik maken van een speelhal, een keuken, een technieklokaal en een grote gymzaal. Daarnaast hebben we ook nog een fantastische eigen buitenruimte met voetbalveld, waterspeeltoestellen en het Waalstrandje op loopafstand. Ook is er vaak een sportstagiair aanwezig om extra bewegingsactiviteiten te doen. Kortom genoeg te ontdekken voor de kinderen en de pedagogisch medewerkers. Deze dynamische werkomgeving is volop in beweging en we vragen jou mee te helpen de brede school verder vorm te geven. Je bent samen met je collega’s ambassadeurs van de locatie.


Wanneer past deze uitdaging bij je?

 • Jij hebt een diploma waarmee je aan het werk mag in de kinderopvang. Wil je dit checken, volg dan deze link;
 • Je bent gepassioneerd over je vak en in staat onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk te vertalen;
 • Jij straalt plezier uit op je werk en enthousiasmeert de kinderen;
 • Je kunt de verschillende behoeftes van de kinderen achterhalen en speelt hierop in;
 • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega’s;
 • Je stelt je flexibel op, zowel in werkhouding als aanpassingsvermogen;
 • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners op te bouwen?


Wat bieden wij jou?

 • Een toffe baan bij de leukste kinderopvangorganisatie van Nijmegen. Durven wij best te zeggen;
 • Een functie als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar;
 • Een contractopvang van 20 uur per week;
 • Inschaling conform schaal 6 cao Kinderopvang, dat is maximaal €2.913 bij een 36-urige werkweek;
 • Een contractomvang van één jaar met uitzicht op verlenging. Wanneer je al werkzaam bent bij KION is dit aansluitend is bij jouw huidige dienstverband;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Functievereisten

Reageren?

Ben jij enthousiast en wil je onze nieuwe collega worden? Neem dan contact met ons op. Stuur jouw cv en motivatie vóór 1 november via het online sollicitatieformulier naar onze recruiter Lonneke.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met clustermanager Irene Boon via i.boon@kion.nl of via 06 10 26 95 94 (werkdagen op dinsdag en donderdag). 


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.