De Leigraaf | pedagogisch medewerker kinderdagverblijf | 24 tot 36 uur

Functieomschrijving

Straal jij plezier uit in je werk en investeer jij graag in een fijne samenwerking? Woon jij in Beuningen of omgeving, of wil je hier gewoon heel graag werken? Op De Leigraaf zijn ze op zoek naar gouden handjes in de kinderopvang.


Waar kom je te werken?

Op Kinderdagverblijf De Leigraaf werken we met horizontale groepen van 0-2 en van 2-4 jaar, zo kunnen we de kinderen leeftijds- en ontwikkelingsgericht uitdagen. Dat doen we bijvoorbeeld met spellen in onze gezellige hal en met onze fijne keuken waar we kunnen kokkerellen met de peuters. Toch is er genoeg tijd voor broertjes en zusjes om even een knuffel te geven want we zoeken ook de verbinding tussen de twee groepen. De Leigraaf is een zelfstandig kinderdagverblijf met een zeer ervaren team waar jij kunt groeien en bloeien. Kom jij ons versterken met een contract tussen de 24 en 36 uur?

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker bij KION bied je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar de aandacht en zorg die zij nodig hebben. Samen met je collega’s ben jij het vaste gezicht van onze locatie. Je zorgt voor structuur op de groep en creëert een veilige omgeving. Het contact tussen ouders en pedagogisch medewerkers is nauw en je wekt bij hen vertrouwen op met jouw empathische houding en jouw solide achtergrond in de pedagogiek en in de kinderopvang. Daarnaast houd je hen op de hoogte van de groei van hun kinderen en zoek je de verbinding met externe partners waar nodig. Je bent een teamplayer en staat open voor het geven en ontvangen van feedback. Je staat hierbij stevig in jouw schoenen en neemt een lerende houding aan. Je baan als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf kan aangevuld worden met dagdelen bij de aangrenzende buitenschoolse opvang. Zo houd je de ontwikkelingslijn van de kinderen van 0-4 en van 4-12 jaar in het oog en kun jij je ontwikkelen tot KION Kindkenner.


Wanneer past deze uitdaging bij je?

 • Jij hebt een diploma waarmee je aan het werk mag in de kinderopvang. Wil je dit checken, volg dan deze link;
 • Je bent gepassioneerd over je vak en in staat onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk te vertalen;
 • Jij wil samen met je team bouwen aan een fijne werksfeer en een goede kwaliteit van dienstverlening;
 • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega’s;
 • Je stelt je flexibel op, zowel in werkhouding als aanpassingsvermogen;
 • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners op te bouwen.


Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom binnen het team in Beuningen;
 • Een functie als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf op een horizontale groep met kinderen van 0-2 of 2-4 jaar;  
 • Een contractopvang op basis van jouw wensen en beschikbaarheid, we gaan graag het gesprek met je aan;
 • Inschaling conform schaal 6 cao Kinderopvang, dat is maximaal €2.913 bij een 36-urige werkweek;
 • Een contractomvang van één jaar met uitzicht op verlenging. Wanneer je al werkzaam bent bij KION is dit aansluitend is bij jouw huidige dienstverband;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Functievereisten

Reageren?

Ben jij enthousiast en wil je onze nieuwe collega worden? Dan gaan we een gesprek met je inplannen. Stuur jouw cv en motivatie vóór 29 oktober via het online sollicitatieformulier naar onze recruiter Lonneke.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met clustermanager Katarina Bloemers via k.bloemers@kion.nl of via 06 51 36 92 99 (werkdagen op maandag t/m donderdag).


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.