Skip to content

Pedagogisch Medewerker | Babygroep | De Verwondering | 18 tot 32 uur

Lent, Gelderland€ 3.192 per maandRegio Noord

Alles over de vacature

Op ons kleinschalige kinderdagverblijf verwonderen we ons letterlijk over de ontwikkelingsstappen die de baby’s en dreumesen maken. Wil jij hen bijstaan in het ontdekken van de wereld en als mentor zorgen voor de ideale omgeving om in te groeien? Word dan het vaste gezicht van kinderdagverblijf De Verwondering in Nijmegen Noord!


Wat ga je doen?

Bij KION werken we vanuit onze passie en als pedagogisch medewerker op de groep mag jij iedere dag met onze bijzondere doelgroep werken. Op onze babygroep sta jij de kleintjes bij tijdens hun eerste stapjes en eerste woordjes en leert hen steeds meer zelf te doen. Jij ondersteunt hen in alle ontwikkelingsfases en biedt hen de aandacht en de zorg die zij nodig hebben. Dat doe je natuurlijk niet alleen, jij kunt rekenen op een team van KION Kindkenners die met plezier en enthousiasme zorgen voor een fijne dag voor kinderen en collega’s. Je zoekt de verbinding met ouders en deelt elkaars ervaringen en kennis om zo te het beste aan te kunnen sluiten op ieders individuele wensen. Jij kunt rekenen op een passende achtergrond in de pedagogiek en blijft zoeken naar mogelijkheden om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast werk je actief met je collega’s samen om het aanbod op locatie te blijven optimaliseren. Je stelt je hierbij lerend op en geef en ontvangt feedback waar nodig. Samen met je team of als individu kun je je inschrijven voor trainingen en cursussen via het KION Ontwikkelplein. Zo blijf jij ambassadeur van deze locatie en onze organisatie.


Waar ga je dat doen?

Kinderdagverblijf De Verwondering is samen met de buitenschoolse opvang en de basisschool deel van een brede school. Deze samenwerking zorgt voor een veilige en bekende omgeving waar kinderen van 0 tot 12 jaar samen kunnen opgroeien. Je vindt op dit kleinschalige en huiselijke kinderdagverblijf één baby-, peuter- en verticale groep. We wisselen regelmatig uit met de peutergroep één deur verder waardoor de overgangen van de ene naar de andere groep vloeiend en natuurlijk verlopen. Ons gebouw is nieuw en licht en helemaal ingericht om te kunnen voldoen aan de individuele behoeften. Daarnaast hebben we een heerlijke tuin tot onze beschikking waardoor de kinderen vaak buiten te vinden zijn. Samen werken we met de methode van Emmi Pikler, dat houdt in dat we uitgaan van de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen, hun ontdekkingsdrang en sociale competenties. Bij ons krijgt ieder kind de ruimte zichzelf te ontwikkelen door naar hartenlust te spelen, te bewegen en een veilige relatie te ontwikkelen met de pedagogisch medewerkers.


Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom binnen ons team in Nijmegen Noord;
 • Een leuke en uitdagende functie als pedagogisch medewerker op de babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar;
 • Een contractomvang op basis van jouw wensen en beschikbaarheid, met mogelijkheden tussen de 18 en 32 uur. Wil je meer uren werken, dan kunnen we een combinatie maken met het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang;
 • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is maximaal 3.192,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Een contract voor één jaar met uitzicht op verlenging. Wanneer je al werkzaam bent bij KION, laten we deze aansluiten op jouw huidige dienstverband;
 • Allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kinder(en) en een gunstige pensioenregeling;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

 • Jij wil graag het vaste gezicht worden op dit fijne kinderdagverblijf in Nijmegen Noord;
 • Wanneer je al een training of opleiding babyspecialisme hebt gevolgd, is dat een pré;
 • Je bent bekend of geïnteresseerd in het werken a.d.h.v. het gedachtegoed van Emmi Pikler;
 • Je bent gepassioneerd over je vak en in staat onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk te vertalen;
 • Je weet rust te bewaren op een drukke babygroep en komt met passende activiteiten voor de dreumesen.

Wie ben jij?

Spreken we snel af?

Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.


Voor meer informatie over de functie of een contactverzoek kun je contact opnemen met clustermanager Maria Severt per e-mail via m.severt@kion.nl of per telefoon via 06 10 26 94 66.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.