Skip to content

Grootstal | VE-gecertificeerd pedagogisch medewerker kinderdagverblijf | 27 uur

Nederland, Gelderland, NijmegenKION Locatie

Functieomschrijving

Ga jij op zoek naar de juiste begeleiding voor de kinderen en zoek jij de verbinding op onze Kindcampus? Het nieuwe gebouw van kinderdagverblijf Grootstal, gevuld met licht en kinderstemmetjes en met een Voorschools Educatie (VE-)aanbod, kan jouw nieuwe werkplek worden. Lees snel verder want dit is echt iets voor jou!


Waar ga je dat doen?

Op Kindcampus Grootstal werkt KION samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Met één kinderdagverblijfgroep en twee peutergroepen heerst er een gezellige en vertrouwde sfeer. De kinderen en ouders weten alle pedagogisch medewerkers te vinden en we zoeken vaak de verbinding tussen de groepen. Zo voeren we onze thema's door samen met de peutergroep en delen we een bibliotheek en een grote buitenruimte. Grootstal valt onder de regio Midden-Oost en biedt de kinderen uit haar wijk in een kleurrijk en licht gebouw de ruimte en ondersteuning voor een ideale ontwikkeling. Zo ligt in het hart van het gebouw de gymzaal met materiaal voor alle leeftijden en niveaus. Op deze kleinschalige locatie besteedt ons kleine maar hechte team extra aandacht aan taal- en sociale ontwikkelingen van peuters. We hebben een grote diversiteit aan kinderen van allerlei verschillende achtergronden dus we zoeken naar de beste aanpak voor iedereen. Door de nauwe samenwerking met de school voelen de kinderen zich algauw thuis in het hele gebouw en is de overgang van kinderopvang naar basisschool klein en natuurlijk. Het gehele, huidige team heeft de babytraining afgerond en laat de invloeden van Emmi Pikler terugkomen in het aanbod en de materialen op de groepen. 


Wanneer past deze uitdaging bij je?

 • Jij hebt zorgzaamheid bovenaan je kwaliteitenlijstje en staat stevig in jouw schoenen;
 • Jij deelt jouw passie over het vak en kunt onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk vertalen;
 • Je bent een echte teamspeler, jij zoekt het contact met de andere collega's op locatie en zorgt voor een open communicatie waardoor jullie van elkaar leren;
 • Jij bedenkt allerlei creatieve activiteiten gericht op taal- en sociaal emotionele ontwikkeling waardoor ieder kind op zijn of haar eigen manier en tempo kan groeien.


Wat bieden wij jou?

 • Een leuke uitdagende functie waarin je jouw VE-kennis optimaal kan toepassen;
 • Een warm ontvangst binnen het hechte team van Grootstal en natuurlijk de leukste kinderopvangorganisatie van Nijmegen;
 • De mogelijkheid om hele dagen te draaien door te werken op een verticale groep op het kinderdagverblijf;
 • Een contract van 27 uur per week;
 • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend bij je huidige dienstverband;
 • Inschaling conform schaal 6 cao Kinderopvang. Dat is maximaal €2.935,- per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein zodat jij jezelf professioneel en persoonlijk kan blijven ontwikkelen.

Vereisten

Reageren?

Herken jij je in dit profiel en ben jij die collega die in dit team gezocht wordt? Neem dan snel contact met ons op! Stuur jouw cv en motivatie via het online sollicitatieformulier naar onze recruiter Lonneke.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met clustermanager Marije Plas per telefoon: 06 57 94 55 64 of per mail m.plas@kion.nl (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag).


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.