Skip to content

Junior Controller | 24 tot 36 uur

Nederland, Gelderland, NijmegenServicebureau

Functieomschrijving

Wil jij als lid van het team van Planning & Control bijdragen aan de effectieve besturing en beheersing van de leukste kinderopvangorganisatie van Nijmegen? Houd je van aanpakken, je handen uit de mouwen steken en ben jij niet bang voor een uitdaging? Kom dan werken als junior controller bij KION en help mee de beheersing van onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.


Wat ga je doen?

KION is de laatste jaren hard gegroeid en het is aan het team om de organisatie daarbij te ondersteunen en verdere groei zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als junior controller ondersteun je bij de ontwikkeling en implementatie van het (financiële) beleid. Je draagt, in samenwerking met jouw collega’s, zorg voor de jaarplan- en begrotingscyclus inclusief financiële en niet financiële indicatoren waar KION op stuurt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de monitoring van diverse projecten. Betreffende de realisatie van het jaarplan, ondersteun je in de analyse en de rapportage aan de managers, directeuren, de raad van bestuur en de raad van toezicht voor KION. Je geeft advies en toelichting waar nodig. Daarnaast toets je de inrichting en naleving van de administratieve organisatie en ondersteun je bij het opstellen van de jaarrekeningen en externe verantwoordingen naar gemeentes. Tenslotte help je bij de inrichting en het onderhoud van de management rapportage tooling voor de periodieke rapportages.


Waar ga je dat doen?

KION is dé kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving. Op onze 180 locaties bieden wij kinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben om te groeien en hun talenten te ontwikkelen. Vanaf het Servicebureau aan de Wijchenseweg in Nijmegen zorgen we ervoor dat onze ±1500 medewerkers alles tot hun beschikking hebben dit proces optimaal te kunnen ondersteunen. Als junior controller werk je op de afdeling Planning en Control onder de Directeur Finance, Risk & Control. 


Wanneer past deze uitdaging bij je?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting, denk aan Planning & Control, externe verslaggeving, bedrijfseconomie, accountancy etc.;
 • Je hebt analytisch vermogen en wilt een vraagstuk inhoudelijk doorgronden voor deze op te lossen;
 • Je wilt thuis geraken in het vak en stelt je lerend op; 
 • Je bent proactief en neemt jouw verantwoording in het team;
 • Je hebt een positief kritische houding en denkt oplossingsgericht;
 • Je hebt kennis van Excel en interesse in power BI en bent bereid je kennis over power BI te verdiepen;
 • Je bent communicatief vaardig en uit jouw realisatiekracht door te motiveren of te adviseren.


Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende functie waarin we jou de benodigde begeleiding bieden maar waar ook genoeg ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief;
 • Een warm welkom binnen een team met enthousiaste professionals en een open werksfeer;
 • Een contractomvang mogelijk van 24 tot 36 uur in de week, we gaan graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden;
 • Een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren;
 • Salariëring conform schaal 8 of 9, afhankelijk van ervaring en opleiding. Dat is maximaal €3.999,- per maand op basis van een 36-urige werkweek; 
 • De beschikking over een laptop en mobiele telefoon, waardoor je plaats onafhankelijk en flexibel kunt werken;
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling, fietsplan en een gunstige pensioenregeling.

Vereisten

Reageren? 

Heb je interesse in deze vacature? We leren je graag kennen! Stuur vóór 29 augustus 2022 jouw cv en korte motivatie naar onze recruiter Lonneke via het online sollicitatieformulier. We nemen op korte termijn contact met je op.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maurice Munnik (Directeur Finance, Risk & Control) via m.munnik@kion.nl of via 06 12 51 21 04 (beschikbaar op maandag t/m donderdag).


De 1e gespreksronde vindt plaats op vrijdag 2 september 2022, houd hier alvast rekening mee in jouw agenda.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar