Skip to content

Maas en Waal | pedagogisch medewerker

Nederland, Gelderland, DrutenKION Locatie

Functieomschrijving

Wil jij graag tijdens je werkdag lekker met de kinderen naar buiten, het bos in of de dieren verzorgen? Ben je op zoek naar een vaste plek op een kinderdagverblijf of wil je juist flexibel aan de slag in onze gemeentes? In Maas en Waal hebben we het allemaal, lees snel verder hoe een samenwerking met KION er voor jou uit kan zien. 

Waar ga je dat doen?

KION locaties strekken zich van Malden, tot aan Lent en in Wamel en Dreumel. Dat zorgt ervoor dat we een divers aanbod hebben. Van grote kindcentra tot kleinschalige locaties en van stand alone-locaties tot nauwe samenwerkingen met basisscholen. In onze gemeentes heerst vaak een gezellig dorpskarakters. Ouders zijn betrokken bij de activiteiten op de groepen en onze pedagogisch medewerkers zijn de vaste gezichten op onze locaties. Broertjes en zusjes die inmiddels naar de basisschool zijn doorgestroomd, komen graag nog even een knuffel geven wanneer ze hun broertje of zusje wegbrengen. Iedere locatie heeft zijn eigen identiteit en specifieke kwaliteiten. Waar De Kubus in Druten zich snel ontwikkelt op het gebied van natuur en gezondheid, steekt buitenschoolse opvang Wamel in op het samenstellen van de activiteiten in samenwerking met de kinderen en biedt peutergroep De Appelhof een Voorschoolse Educatie aan. 

Op Peutergroep De Appelhof zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker met een VVE-certificaat? Heb je deze in je bezit en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging voor zo'n 4 tot 5 dagdelen in de week, geef dit dan vooral aan bij je sollicitatie! 

Wil je meer weten over de verschillende locaties in Maas en Waal, klik dan hier. Wil je in contact komen met de leidinggevende, klik dan op de blauwe sollicitatieknop hieronder! 


Wanneer past deze uitdaging bij je?

 • Jij wil het vaste gezicht worden van onze locatie en zoekt de verbinding tussen de verschillende leeftijdsgroepen;
 • Je bent gepassioneerd over je vak en in staat onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk te vertalen;
 • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega’s;
 • Je stelt je flexibel op, zowel in werkhouding als aanpassingsvermogen;
 • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners op te bouwen.

Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom binnen een van de gezellige teams in Maas en Waal;
 • Een functie voor de leeftijdsgroep van 0 tot 4 jarigen op het kinderdagverblijf óf een functie op de buitenschoolse opvang óf een combinatie hiervan;
 • Contractomvang mogelijk van 8 tot 36 uur per week, afhankelijk van beschikbaarheid en wensen;
 • Inschaling conform schaal 6 cao Kinderopvang, dat is maximaal €2.935,- bij een 36-urige werkweek;
 • Een contractomvang van een jaar met uitzicht op verlening. Wanneer je al werkzaam bent bij KION is dit aansluitend is bij jouw huidige dienstverband;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Vereisten

Reageren?

Wil jij graag in deze prachtige omgeving werken en in contact komen met onze clustermanagers ter plaatse? We gaan graag het gesprek met je aan! Stuur jouw cv en motivatie via het online sollicitatieformulier naar onze recruiter Lonneke zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen. 


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met clustermanagers Betsie Kersten via 06 20 04 11 93 of via b.kersten@kion.nl (werkdagen van maandag t/m vrijdagochtend) of met Marijn Brocken via 06 45 21 27 48 of via m.brocken@kion.nl (werkdagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). 


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.