Skip to content

Malden | pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang

Nederland, Gelderland, Malden€ 2.155 - € 2.935 per maandKION Locatie

Functieomschrijving

Woon jij in de buurt van Malden en sta jij te springen om met onze bijzondere doelgroep te werken? Ziet jouw ideale werkdag er iedere dag anders uit en bestaat deze uit het bakken van cakes, het verzorgen van de kleintjes of het volgen van een lesje pijl en boogschieten? Bij KION kan het allemaal. Kom het beleven en sluit je aan bij onze enthousiaste teams. 


Onze locaties

In Malden hebben we een gevarieerd aanbod aan kinderopvanglocaties. Ons groepen op Drakenfort zijn deel van Brede School Broeksingel en delen een groot en licht gebouw met basisschool De Komeet. Hier werken we met veel tijd en aandacht voor persoonlijk contact. Zo creëren we voor de kleuters tot de jonge tieners een veilige, vertrouwde omgeving. Op onze drie bso locaties kunnen de kinderen gebruik maken van het clubhuis, hebben zij toegang tot de sportvelden, de kantine (waar volop gebakken wordt) of een podium. Op De Vuurvogel werken we eveneens nauw samen met de basisschool en delen we samen een prachtige buitenruimte. Ook op De Regenboog is genoeg te ontdekken in de natuur gezien de locatie aan de rand van het bosgebied van Malden ligt. Met een eigen klimtoestel, Drakenbos en grote zandberg is het plaatje compleet. In Overasselt en Heumen vangen we de kinderen met liefde en plezier op bij onze bso De Zilverberg en De Draak. Deze kleinschalige locaties zorgen voor een echt dorpsgevoel, waar iedereen van elkaar op aan kan. Bso Dribbel is een begrip in Molenhoek! Hier kunnen de kinderen naar hartenlust schilderen in het atelier, koken in de keuken of ontdekken op het grote plein. 

Kortom deze mooie omgeving is van alle markten thuis. Van kleinschalige en hechte teams, tot de vele mogelijkheden die een grote organisatie met zich meeneemt. Heb je voorkeur voor een locatie, een leeftijdsgroep of wil je het juist allemaal ontdekken? Geef het aan bij je sollicitatie, dan zoeken we met je mee naar de mogelijkheden.

Wil je meer lezen over deze of onze andere locaties, klik dan op deze link


Wie ben jij? 

  • Je houdt van je vak en je kan onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk vertalen;
  • Je bent ondernemend, creatief, enthousiast en hebt lef. Je komt met een avontuurlijk activiteitenaanbod;
  • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega’s;
  • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners verder uit te bouwen;
  • Je zit niet graag stil, wist je dat je een baan in de kinderopvang ook heel goed kan combineren met je laatste studiejaar of bijvoorbeeld een baantje dat zich vooral in de avond- of ochtenduren voordoet?


Wat bieden wij? 

  • Een warm welkom bij één van onze teams in de regio Malden; 
  • Volop opleidingsmogelijkheden en het volgen van workshops en trainingen bij KION Ontwikkelplein;
  • Een contractomvang op basis van jouw wensen en beschikbaarheid, we gaan graag het gesprek met je aan; 
  • Een salaris voor jouw geweldige inzet volgens schaal 6 van de cao-kinderopvang. Dat is max. € 2.935,- (bij 36-urige werkweek); 
  • Een functie als pedagogisch medewerker op een vaste buitenschoolse opvang, eventueel in combinatie met flexwerk op een kinderdagverblijf.

Vereisten

Spreken we je snel? 

Kun jij niet wachten om te beginnen? Klik dan snel op de blauwe knop hieronder en laat jouw CV en een korte motivatie achter. Onze recruiters Chantal en Lonneke nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je liever nog wat informatie willen of heb je vragen, ook dan staan zij voor je klaar. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!