Skip to content

Malden | pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf | 0 tot 32 uur

Malden, Gelderland, Nederland€ 3.192 per maandOmgeving specifieke vacatures

Functieomschrijving

Woon jij in de buurt van Malden en sta jij te springen om met onze bijzondere doelgroep te werken? Ziet jouw ideale werkdag er iedere dag anders uit en bestaat deze uit het bakken van cakes, het verzorgen van de kleintjes of het volgen van een lesje pijl en boogschieten? Bij KION kan het allemaal. Kom het beleven en sluit je aan bij onze enthousiaste teams. 


Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker in Malden bied je kinderen in de leeftijd van 0-4 en/of 4-12 jaar de aandacht en zorg die zij nodig hebben. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Ouders, mentoren van school en andere partners waarmee we samenwerken, worden door jou optimaal geïnformeerd en betrokken. Je baan als pedagogisch medewerker kan zowel bij het kinderdagverblijf als bij de buitenschoolse opvang zijn. Ook combinatiefuncties zijn mogelijk. Binnen de kinderdagverblijven werken we geïnspireerd door de visie Reggio Emilia.

Waar ga je dit doen?

In Malden hebben we een gevarieerd aanbod aan kinderopvanglocaties. Ons groepen op Drakenfort zijn deel van Brede School Broeksingel en delen een groot en licht gebouw met basisschool De Komeet. Hier werken we met veel tijd en aandacht voor persoonlijk contact. Zo creëren we voor de kleuters tot de jonge tieners een veilige, vertrouwde omgeving. Op onze drie bso locaties kunnen de kinderen gebruik maken van het clubhuis, hebben zij toegang tot de sportvelden, de kantine (waar volop gebakken wordt) of een podium. Op De Vuurvogel werken we eveneens nauw samen met de basisschool en delen we samen een prachtige buitenruimte. Ook op De Regenboog is genoeg te ontdekken in de natuur gezien de locatie aan de rand van het bosgebied van Malden ligt. Met een eigen klimtoestel, Drakenbos en grote zandberg is het plaatje compleet. In Overasselt en Heumen vangen we de kinderen met liefde en plezier op bij onze bso De Zilverberg en De Draak. Deze kleinschalige locaties zorgen voor een echt dorpsgevoel, waar iedereen van elkaar op aan kan. Bso Dribbel is een begrip in Molenhoek! Hier kunnen de kinderen naar hartenlust schilderen in het atelier, koken in de keuken of ontdekken op het grote plein. 

Kortom deze mooie omgeving is van alle markten thuis. Van kleinschalige en hechte teams, tot de vele mogelijkheden die een grote organisatie met zich meeneemt. Heb je voorkeur voor een locatie, een leeftijdsgroep of wil je het juist allemaal ontdekken? Geef het aan bij je sollicitatie, dan zoeken we met je mee naar de mogelijkheden. Wil je meer lezen over deze of onze andere locaties, klik dan op deze link


Wat bieden wij?

 • Een warm welkom bij één van onze teams in Malden;
 • Een functie als pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang en/of een kinderdagverblijf;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en het volgen van workshops en trainingen bij KION Ontwikkelplein;
 • Een contractomvang van 1 jaar op basis van jouw wensen en beschikbaarheid, we gaan graag het gesprek met je aan;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Een salaris voor jouw geweldige inzet volgens schaal 6 van de cao-kinderopvang. Dat is max. € 3192,- (bij 36-urige werkweek).

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je houdt van je vak en je kan onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk vertalen;
 • Je bent ondernemend, creatief, enthousiast en hebt lef. Je komt met een avontuurlijk activiteitenaanbod;
 • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega’s;
 • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners verder uit te bouwen;
 • Je zit niet graag stil, wist je dat je een baan in de kinderopvang ook heel goed kan combineren met je laatste studiejaar of bijvoorbeeld een baantje dat zich vooral in de avond- of ochtenduren voordoet?


Spreken we snel af?

Ben jij enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Dan leren we je graag kennen!


Weet je wat fijn is? Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande blauwe button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. 


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.