Skip to content

Pedagogisch Medewerker | Buitenschoolse Opvang | De Terebint | 20 tot 28 uur

Wamel, Gelderland€ 3.192 per maandRegio West

Alles over de vacature

Waar kom jij te werken?

De locatie waar jij komt te werken is buitenschoolse opvang de Terebint in Wamel, gevestigd in basisschool de Terebint. Het is een kleinschalige locatie bestaande uit één groep. Dagelijks worden hier verschillende belevenissen aangeboden zoals koken, techniek of natuur. De kinderen kunnen buitenspelen op het schoolplein waar een zandbak aanwezig is, een klimrek en een tafeltennistafel. Regelmatig gaan de pedagogisch medewerkers met de kinderen op pad naar het park of wordt er een speurtocht uitgezet naar de kinderboerderij in de buurt. Vaak wordt er iemand uitgenodigd om een workshop te geven of wordt er een sporttoernooi georganiseerd met andere buitenschoolse opvang locaties. Een locatie waar altijd wel wat te beleven is! Het team bij De Terebint bestaat uit drie pedagogisch medewerkers. Gezelligheid maar ook aandacht voor elkaar is wat dit team typeert. Samen een team vormen, er voor elkaar zijn en elkaar feedback geven vinden ze erg belangrijk. Team De Terebint kijkt uit naar jou komst en ontvangt jou met open armen.


Wat ga je doen?
Werkend als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang bij KION ben jij verantwoordelijk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. In jouw rol begeleid je kinderen zowel in groepsverband als individueel en bied belevenissen aan. Jij gaat met de kinderen sporten in het park, de natuur in, gaat koken of bakken. Ben jij creatief en houd je van theater, dan bedenk jij met de kinderen een toneelstuk. In dit alles laat jij de kinderen meedenken en meedoen. Je hebt oog voor het individu waardoor jij het kind de mogelijkheid geeft zijn talent te ontwikkelen. Na een dag vol belevenissen sluit jij gezamenlijk met jouw collega’s af. Tevreden keer jij terug naar huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max 3.192,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 20 uur per week tot 28 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend bij je huidige dienstverband;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, eindejaarsuitkering, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kinder(en) en een gunstige pensioenregeling;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken op de buitenschoolse opvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar werken@kion.nl of bellen naar Janou via 06 23 82 58 54. Janou is aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marijn Brocken per telefoon via 06 45212748 of per mail via m.brocken@kion.nl aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.