Overslaan naar content

Pedagogisch Medewerker | Buitenschoolse Opvang | Drakenfort | 24 tot 27 uur

  • Malden, Gelderland
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Waar ga je dat doen?

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang ga jij aan de slag bij Drakenfort. Een kleinschalige locatie gevestigd in brede school Broeksingel waar basisschool De Komeet ook is gevestigd. Het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de basisschool, alles onder een dak. Wil jij jouw uren op de buitenschoolse opvang combineren met werken op het kinderdagverblijf, dit kan, mogelijkheden genoeg!

De buitenruimte bij Drakenfort is modern ingericht. In de nabije omgeving is er een kinderboerderij te vinden, een supermarkt en een bakkerij waar wij regelmatig met de kinderen naartoe gaan. De binnenruimte kenmerkt zich door veel ruimte en lichtinval met knusse ruimtes en een aparte bewegingsruimte, het Springlab. Wanneer jij het leuk vindt om te bewegen kun jij je hart hier ophalen! Ook is er op deze locatie een atelier aanwezig.

Het team bij Drakenfort is klein en hecht waar er veel aandacht is voor elkaar, pedagogiek en de persoonlijke ontwikkeling. De nadruk ligt dan ook op het gezamenlijk verder uitbouwen van de pedagogische visie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbod van spelmateriaal en de inrichting van de locatie. Samen met een pedagogisch coach en clustermanager wordt er gewerkt aan deze pedagogische visie door middel van inspiratiesessies.

Wil jij extra werken in de vakanties en meerdere locaties zien, dat kan! Zo is er ook plek op buitenschoolse opvang locatie Drakenfort Broekkant, een locatie volledig gericht op sport. Maar ook kun jij jouw werk op de buitenschoolse opvang combineren met werken op kinderdagverblijf Drakenfort. Voldoende mogelijkheden dus! 


Wat ga je doen?
Werkend als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang bij KION ben jij verantwoordelijk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. In jouw rol begeleid je kinderen zowel in groepsverband als individueel en bied belevenissen aan. Jij gaat met de kinderen sporten in het park, de natuur in, gaat koken of bakken. Ben jij creatief en houd je van theater, dan bedenk jij met de kinderen een toneelstuk. In dit alles laat jij de kinderen meedenken en meedoen. Je hebt oog voor het individu waardoor jij het kind de mogelijkheid geeft zijn talent te ontwikkelen. Na een dag vol belevenissen sluit jij gezamenlijk met jouw collega’s af. Tevreden keer jij terug naar huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max 3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 24 uur per week tot 27 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling;
  • Werkdagen in overleg;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend bij je huidige dienstverband;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, eindejaarsuitkering, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kinder(en) en een gunstige pensioenregeling;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
  • Last but not least: een warm welkom bij Drakenfort! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken op de buitenschoolse opvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Janou per telefoon via 06 23 82 58 54. Janou is werkzaam van maandag tot en met vrijdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Suzanne Bieshaar per telefoon via 06 50 17 92 82 of per mail via [email protected]. Suzanne is aanwezig op maandag ochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.