Overslaan naar content

Pedagogisch Medewerker | Buitenschoolse Opvang | Michiel | 20 uur

  • Nijmegen, Gelderland
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Waar ga je dat doen?
In de Nijmeegse wijk Biezen, vind je buitenschoolse opvang Michiel. Op deze locatie vangen wij de kinderen van basisschool Michiel de Ruyter op. De basisschool staat in directe verbinding met wijkcentrum Titus Brandsma waar peutergroep De Wigwam gevestigd is. Ook wordt er veel samengewerkt met Bindkracht10 en maken wij regelmatig gebruik van het activiteitenplein van deze organisatie.

Buitenschoolse opvang Michiel bestaat uit vier groepen. De collega’s werken nauw met elkaar samen en aangezien de kinderen elkaar kennen zorgt dit voor een fijne, warme en vertrouwde sfeer.

De binnenruimte bij buitenschoolse opvang Michiel kenmerkt zich door verschillende ruimtes waar de kinderen uitgedaagd worden in verschillende soort spel. Zo is er een bouwhoek te vinden, een atelier en een loungehoek. Regelmatig maken wij gebruik van de sporthal in het wijkcentrum om sport en beweegspellen te kunnen doen. De tuin bij Michiel is ruim opgezet waardoor de kinderen de natuur kunnen verkennen, hutten kunnen bouwen en lekker rond kunnen rennen. Achter deze locatie ligt de gemeentespeeltuin ’t Boerenlandje waar wij regelmatig met de kinderen naartoe gaan. Voor ieder kind wat wils en voldoende uitdaging!


Wil jij onderdeel worden van het team bij buitenschoolse opvang Michiel, nu nog bestaande uit zeven collega’s, en van elke dag weer een feestje maken? Dan is deze locatie wellicht iets voor jou!


Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang bij KION ben jij verantwoordelijk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. In jouw rol begeleid je kinderen zowel in groepsverband als individueel en bied belevenissen aan. Jij gaat met de kinderen sporten in het park, de natuur in, gaat koken of bakken. Ben jij creatief en houd je van theater? Dan bedenk jij met de kinderen een toneelstuk. In dit alles laat jij de kinderen meedenken en meedoen. Je hebt oog voor het individu waardoor jij het kind de mogelijkheid geeft zijn/haar talent te ontwikkelen. Na een dag vol belevenissen sluit jij gezamenlijk met jouw collega’s af. Tevreden keer jij terug naar huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw inzet volgens cao Kinderopvang schaal 6. Dit is max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek en per 1 november €3.541,- i.vm. een salarisverhoging van 1,5 procent;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk van 20 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling waarbij je werkzaam bent op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 4%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
  • Last but not least: een warm welkom bij Michiel! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken binnen de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Janou via 06 23 82 58 54. Janou is werkzaam op maandag tot en met vrijdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.