Overslaan naar content

Pedagogisch Medewerker | Buitenschoolse Opvang | Pico | 8 tot 20 uur

  • Nijmegen, Gelderland
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Waar ga je dat doen?

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang ga jij aan de slag bij Pico. Deze buitenschoolse opvang is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging Blauw-Wit. Te vinden op sportpark Schoonhorst aan de rand van de Nijmeegse wijk Hees in Nijmegen Oud-West. Wij verwelkomen hier kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar oud. Aangezien de locatie gevestigd is op een sportpark kunnen de kinderen hier hun lol op, op het gebied van sport, spel en creativiteit, lekker in de buitenlucht! De binnenruimte bij Pico kenmerkt zich door een chillruimte waar je spellen, boeken en een spelcomputer kan vinden. Maar ook is er een knutselruimte aanwezig en er kan worden gekookt en gebakken in de keuken. Voor de kinderen voldoende keus om lekker te kunnen spelen en ontdekken, zowel binnen als buiten!


Het team bij Pico bestaat uit twee pedagogisch medewerkers en er heerst een gemoedelijke sfeer. Aangezien het team redelijk nieuw is kun jij samen met je collega’s echt het verschil gaan maken om iets moois neer te zetten voor de kinderen. Ben jij een ster in samenwerken, verbinden en heb jij pedagogisch inzicht, dan is werken bij Pico iets voor jou! Wacht niet langer en reageer vandaag nog!


Wat ga je doen?
Werkend als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang bij KION ben jij verantwoordelijk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. In jouw rol begeleid je kinderen zowel in groepsverband als individueel en bied belevenissen aan. Jij gaat met de kinderen sporten in het park, de natuur in, gaat koken of bakken. Ben jij creatief en houd je van theater, dan bedenk jij met de kinderen een toneelstuk. In dit alles laat jij de kinderen meedenken en meedoen. Je hebt oog voor het individu waardoor jij het kind de mogelijkheid geeft zijn talent te ontwikkelen. Na een dag vol belevenissen sluit jij gezamenlijk met jouw collega’s af. Tevreden keer jij terug naar huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max €3.421,- en na de cao-verhoging per 1 april max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • · Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 8 uur per week tot 20 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling waarbij je werkzaam bent op dinsdag en donderdag, andere dagen in overleg;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
  • Last but not least: een warm welkom bij Pico! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken in de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Janou per telefoon via 06 23 82 58 54. Janou is werkzaam van maandag tot en met vrijdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Laura de Wit per telefoon via 06 50 17 92 38 of per mail via [email protected]. Laura is aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.