Skip to content

Pedagogisch Medewerker | De Boomgaard | 27 tot 32 uur

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 3.192Locatie specifieke vacatures

Functieomschrijving

Locatie De Boomgaard zoekt per direct een nieuwe collega! We hebben een heel fijn (jong) team en zijn op zoek naar een échte kartrekker. In dit mooie nieuwe pand stimuleren wij de kinderen de wereld vanuit hun eigen beleving te ontdekken. Willen ze zelf hun brood smeren, ravotten in tuin of even samen een boekje lezen? Jij weet wat ze nodig hebben en helpt de kinderen en het team te ontwikkelen!


Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker op deze fijne groep gevestigd in een kindcentrum in Nijmegen Noord bied je kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar de aandacht en zorg die zij nodig hebben. Op het kinderdagverblijf lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast worden ouders, mentoren van school en andere partners waarmee we samenwerken door jou optimaal geïnformeerd. Ook draait het in deze functie natuurlijk om lol maken met je directe collega’s, het samenwerken met de pedagogisch coach en bijhouden jouw persoonlijke ontwikkeling.


Waar ga je dat doen?

De Boomgaard is een mooie, ruime locatie. Het is licht, er hangt een goede sfeer en is geheel in KION-stijl ingericht. Er zijn vier verticale kinderdagverblijven aanwezig die allen uitkomen op de mooie speelhal, waar verschillende activiteiten uitgevoerd kunnen worden.
Aangezien de groepen en locatie niet zo groot zijn is het een fijne overzichtelijke plek om te werken.


De Boomgaard heeft in 2020 haar deuren geopend in het mooie Lent. Een met zorg samengesteld en hecht team werkt hier iedere dag vanuit passie en enthousiasme om de kinderen een zo fijn mogelijke start te geven. Er wordt gewerkt vanuit een prachtig licht en open gebouw met behulp van ‘open einde’ materiaal en rustige, natuurlijke kleuren. Dit sluit naadloos aan bij de visie op locatie, waarbij er gewerkt wordt vanuit duurzaamheid, KION gezond en inclusiviteit. Buiten kan er gebruik gemaakt worden van een fijne tuin vol mogelijkheden om te ontdekken en te spelen. KION gezond uit zich op de Boomgaard in haar gezonde voeding, het buitenspelen en genoeg rustmomenten om bij te komen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met vaste gezichten voor onze kinderen, dit zorgt voor een hecht team met mooie ambities.


Kinderdagverblijf de Boomgaard laat dreumesen ontdekken, zij zetten hier hun eerste stapjes. Peuters gaan verder op verkenning uit en spelen met vriendjes en vriendinnetjes in de speelhal of buiten in de tuin. Een plek waar de kinderen vrij kunnen zijn en er elke dag iets te beleven valt!

Vereisten

Wat bieden wij?

 • Uiteraard een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang schaal 6. Dat is maximaal 3192,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Een warm welkom binnen dé Kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving;
 • Een functie voor het kinderdagverblijf, waar mogelijk in combinatie met buitenschoolse opvang;
 • Contractomvang mogelijk vanaf 27 uur per week tot 32 uur per week afhankelijk van de werksoort en jouw beschikbaarheid;
 • Contract voor een periode van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
 • Jouw werkdagen worden op basis van jouw wensen en na overleg vastgesteld waarbij de mogelijkheid bestaat dat deze bij verdere groei kunnen wijzigen;
 • Allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gunstige pensioenregeling;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen


Wie ben jij?

 • Een aantal jaar ervaring op een kinderdagverblijf is zeker een pré;
 • Jij kan ons team goed versterken wanneer jij ondernemend bent, creatief en enthousiast. Daarnaast denk jij mee en deel jij jouw ideeën met collega’s;
 • Bovenal ben jij een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen en hebt respect voor jouw collega’s;
 • Naast dit alles heb jij humor, sta jij open voor vernieuwingen en hebt een lerende houding;
 • Tot slot ben jij communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners op te bouwen.


Wat spreken we af?

Ben jij enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Dan leren we je graag kennen! Weet je wat fijn is? Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande blauwe button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nienke Gerritsen per telefoon 06 50 17 92 34 of per mail n.gerritsen@kion.nl (aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend).


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar