Overslaan naar content

Pedagogisch Medewerker en Sportcoach | Beek en Ooij | 12 tot 36 uur

  • Beek, Gelderland
  • Ooij, Gelderland
+1 meer
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Waar kom jij te werken?
Als pedagogisch medewerker en sportcoach kom jij te werken in de twee dorpskernen van Beek en Ooij. In deze dorpen zijn het kinderdagverblijf, de peutergroep en de buitenschoolse opvang gevestigd. Op deze locaties wordt er gewerkt in kleine en vaste teams wat zorgt voor een hecht en warm gevoel. De samenwerking wordt regelmatig opgezocht. Als pedagogisch medewerker kun jij, mits je bevoegd bent en flexibel inzetbaar, werken op de buitenschoolse opvang, het kinderdagverblijf en de peutergroep. Deze uren combineer jij met werken als sportcoach. Als sportcoach ga jij namelijk 12 uur per week aan de slag op verschillende locaties in Beek en Ooij met het organiseren en verzorgen van beweegactiviteiten voor alle kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar oud die gebruik maken van de opvang.

Dus ben jij een sportfanaat en wil jij jouw sportiviteit graag inzetten als sportcoach op de groepen in combinatie met werken als pedagogisch medewerker? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! Lees snel verder wat wij jou te bieden hebben.

Wat ga je doen?
Als sportcoach daag jij de kinderen uit actief te spelen wat een bijdrage levert aan de (motorische) ontwikkeling. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels, omgaan met winst en verlies, respect en sportief gedrag. Hiermee stimuleer jij de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Jij laat de kinderen op jouw manier kennismaken met het plezier van sporten en spelen. Ook stimuleer jij medewerkers en ouders om kinderen in beweging te brengen. Een leuke sportieve uitdaging!

Naast het werken als sportcoach zou jij als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang kunnen werken waarbij jij verantwoordelijk bent voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. In jouw rol begeleid je kinderen zowel in groepsverband als individueel en bied belevenissen aan. Jij gaat met de kinderen sporten in het park, de natuur in, gaat koken of bakken of op creatief vlak aan de slag. Ook zou jij kunnen worden ingezet op het kinderdagverblijf. Hier ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Vanaf de ontvangst tot aan de afsluiting van de dag zorg jij voor structuur en creëer je een fijne, veilige en vertrouwde omgeving. Je geeft individuele aandacht aan ieder kind, van het geven van een fruithapje aan een baby op schoot, tot het bieden van uitdagend spel aan een peuter. Tot slot kun jij worden ingezet op de peutergroep. Als VE gecertificeerd pedagogisch medewerker sta jij te trappelen om samen met onze peuters de wereld te ontdekken. Jij creëert een fijne, veilige en vertrouwde omgeving en zorgt voor structuur gedurende de dag. Spelenderwijs draag je bij aan de ontwikkeling en groei. Je besteedt extra aandacht aan de taal- en sociaal emotionele ontwikkeling zodat zij worden voorbereid op een goede start op de basisschool.

Als pedagogisch medewerker en sportcoach zie jij wat het kind nodig heeft en speelt hierop in. Jij geeft het kind de mogelijkheid te ontwikkelen en te groeien.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 12 uur per week tot 36 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling;
  • Werkdagen in overleg;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
  • Last but not least: een warm welkom bij de locaties in Beek en Ooij! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.


Functie eisen
Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken binnen de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?
Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Chantal via 06 50 17 92 13. Chantal is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline per mail via [email protected] of per telefoon via 06 10 26 90 58. Jacqueline is werkzaam van maandag tot en met donderdag.

Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.