Overslaan naar content

Pedagogisch Medewerker | Kinderdagverblijf | De Uitdaging | 20 tot 32 uur

Nijmegen, Gelderland€ 3.192 per maand

Alles over de vacature

Waar ga je dat doen?
Kindcentrum De Uitdaging is een locatie in de wijk De Grote Boel in Nijmegen Noord. In dit prachtige, lichte gebouw zoeken wij twee paar gouden handjes voor op de verticale groepen op het kinderdagverblijf. Het kindcentrum, wat haar deuren opende in 2019, biedt ruimte aan vier kinderdagverblijf groepen: 2 verticale groepen, een babygroep, peutergroep en vier groepen buitenschoolse opvang. Vanwege onze affiniteit met het gedachtegoed van Emmi Pikler is er veel aandacht voor open en duurzaam spelmateriaal. Er is een gezellige gemeenschap gecreëerd waar de kinderen samen opgroeien. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met basisschool De Uitdaging waardoor kinderen van 0 tot 12 jaar één doorgaande lijn van ontwikkeling kunnen volgen. Dat versterken we door de groepen onderling te verbinden en de gezamenlijke hal als speelplek te gebruiken.

De binnenruimtes bij De Uitdaging zijn licht en ingericht met wit meubilair aangevuld met zachte tinten. De buitenruimte kenmerkt zich door een blote voetenpad waar de kinderen kunnen ontdekken. Maar ook zijn er zandbakken aanwezig, een glijbaan en kunnen de allerkleinste kinderen heerlijk slapen in de buitenbedjes. Voor iedereen wat wils!


Het team bij De Uitdaging bestaat uit 11 vrolijke collega’s, in het team heerst een open en eerlijke sfeer. Jaarlijks wordt er een zomerfeest georganiseerd evenals verschillende teamuitjes. Ben jij meedenkend, houd je van improviseren en ga je graag een uitdaging aan, dan is werken bij De Uitdaging iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bij KION ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor kinderen van 0 tot 4 jaar! Vanaf de ontvangst tot aan de afsluiting van de dag zorg jij voor structuur en creëer je een fijne, veilige en vertrouwde omgeving. Je geeft individuele aandacht aan ieder kind, van het geven van een fruithapje aan een baby op schoot, tot het bieden van uitdagend spel aan een peuter. Jij ziet wat het kind nodig heeft en speelt hierop in. Spelenderwijs draag je bij aan de ontwikkeling en groei van de kinderen. Via onze ouderapp stuur je gedurende de dag berichten en foto’s van de mooie momenten die de kinderen beleven. De dag wordt gezamenlijk afgesloten, je zingt een lied, maakt muziek of vertelt een verhaal. Nadat je de ouders bij het ophalen hebt geïnformeerd over de dag ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max 3.421,- en per 1 april na een cao verhoging max 3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 20 uur per week tot 32 uur per week;
  • Werkdagen in overleg;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, eindejaarsuitkering, een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kinder(en) en een gunstige pensioenregeling;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken in de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Chantal via 06 50 17 92 13. Chantal is werkzaam op: maandag, dinsdag en donderdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gina Honders per telefoon via 06 50 17 92 68 of per mail via [email protected]. Gina is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.