Skip to content

Pedagogisch medewerker | kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang | 0 tot 32 uur

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 3.192 per maandKom werken bij KION

Functieomschrijving

Bij KION werken we vanuit onze passie, vertrouwen en betrokkenheid. Wil jij iedere dag opnieuw bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en hen alle kansen bieden te groeien en hun talenten te ontplooien? Dan is een baan als pedagogisch medewerker bij KION op jouw lijf geschreven.  
 

Wat ga je doen?  

Wij staan klaar voor alle kinderen van alle leeftijden. Je werkt bij verschillende opvangvormen zoals kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peutergroep. Onze jongste kinderen bied je de aandacht en de zorg die zij verdienen. Zo draag je actief bij aan hun groei en ontwikkeling. Ook voor de oudere doelgroep sta jij iedere dag klaar. Je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn. Daarnaast bedenk en verzorg jij samen met je team een uitdagend activiteitenaanbod. Waar de ene dag in het teken staat van de moestuin en het maken van een salade met zelfgekweekte tomaten, wordt er de volgende dag een vogelhuisje getimmerd met afvalhout. Jij neemt jouw talenten me, van groene vingers, tot muzikaliteit of een creatieve geest. Bij jou vervelen de kinderen zich nooit en beleven ze de mooiste avonturen!


Natuurlijk werk je ook samen met onze partners. Je houdt ouders op de hoogte van de groei van hun kinderen, overlegt met de medewerkers van de basisscholen die vaak op onze locaties te vinden zijn of stemt af met onze sportdocenten over allerlei clinics. Naast het werken in de praktijk, ontwikkel jij je vaardigheden ook door onze cursussen en trainingen via het KION Ontwikkelplein. Van KinderEHBO tot Babyspecialist en van Waardevol Samenwerken tot Kinderyoga. Ook jouw eigen ontwikkeling staat nooit stil.  
 

Waar ga je dat doen?  

KION is dé kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving. Alle voordelen van een grote organisatie gecombineerd met de passie voor ons vak. Als pedagogisch medewerker werk je op de buitenschoolse opvang, peutergroep en/of het kinderdagverblijf in een bepaalde regio. Wij werken met de regio Noord, Midden en West.  

Aan de hand van jouw opleiding, voorkeur, ervaring en beschikbaarheid gaan wij kijken naar de mogelijkheden voor jou en maken we afspraken over de omvang van je contract. 


Wil je meer lezen over deze of onze andere locaties, klik dan op deze link.
 

Wat bieden wij?  

 • Een warm welkom op één van onze 180 locaties in Nijmegen en omgeving; 
 • 0 tot 32 uur op contract, we gaan graag het gesprek met je aan; 
 • Salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max. €3192,- op basis van een 36-urige werkweek;  
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kind(eren) en een gunstige pensioenregeling; 
 • Een hele leuke én afwisselende baan als pedagogisch medewerker waarbij je veel mogelijkheden krijgt om je eigen kwaliteiten in te zetten; 
 • Een online ontwikkelplein vol mogelijkheden tot cursussen of trainingen waarmee jij jezelf verder kan ontwikkelen als KION Kindkenner. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent bevoegd om te mogen werken in de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen;
 • Je houdt van je vak en je kan onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk vertalen;
 • Je straalt plezier uit in je werk en laat de kinderen iedere dag met een lach naar huis gaan;
 • Je bent ondernemend, creatief, enthousiast en hebt lef. Je komt met een avontuurlijk activiteitenaanbod;
 • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega's;
 • Je stelt je lerend op en pakt taken positief aan, van het contact met ouders, tot het bijhouden van het online portaal.

Spreken we snel af?

Ben jij enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Dan leren we je graag kennen! 


Weet je wat fijn is? Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande blauwe button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.