Skip to content

Pedagogisch Medewerker | Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang | Beek / Ooij | 24 uur

Beuningen, Gelderland€ 3.192Regio Noord

Alles over de vacature

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging, zowel op een kinderdagverblijf als op een buitenschoolse opvang? En steek jij graag samen met jouw collega's de handen uit de mouwen om van deze kleinschalige locatie een nog mooiere plek te maken voor de kinderen? Dan zijn wij in regio Beek / Ooij op zoek naar jou! Lees snel verder wat jij gaat doen.


Wat ga je doen?

Je werkt bij verschillende opvangvormen waaronder het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Jij biedt de kinderen de aandacht en de zorg die zij nodig hebben. Zo draag je actief bij aan hun groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn. Samen met je team zorg je voor structuur op de groep en creëer je een veilige omgeving. Je sluit aan bij de kinderen en zoekt voor elk kind de juiste benadering en uitdagingen. Zo lever je een actieve bijdrage aan hun ontwikkeling. Jij ziet ieder kind als bron van inspiratie, met eigen ideeën die je graag de ruimte geeft. Er is nauw contact tussen ouders en pedagogisch medewerkers en je wekt bij hen vertrouwen op met jouw empathische houding en jouw solide achtergrond in de pedagogiek en in de kinderopvang. Daarnaast houd je hen op de hoogte van de groei van hun kinderen en zoek je de verbinding met externe partners waar nodig.


Waar ga je dat doen?

Als pedagogisch medewerker werk je in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang in regio Noord waar de locaties Beek en Ooij onderdeel van uitmaakt.  Zowel in Beek als Ooij werken wij nauw samen met de basisscholen. Het is een dynamische werkomgeving die volop in beweging is en waarbij je de opvang verder vorm gaat geven. Als pedagogisch medewerker van cluster Beek/Ooij ben je het vertrouwde en bekende gezicht voor kinderen, ouders, mentoren van school en andere samenwerkingspartners. Samen met je collega ben je de ambassadeurs voor de kindercentra.


Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom binnen ons team in Beek en Ooij;
 • Een leuke en uitdagende functie als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang;
 • Een contractomvang van 24 uur per week op basis van jouw wensen en beschikbaarheid. Meer uren zijn bespreekbaar mits je flexibel beschikbaar kunt zijn. Wij gaan graag het gesprek met je aan;
 • Een contract voor één jaar met uitzicht op verlenging. Wanneer je al werkzaam bent bij KION, laten we deze aansluiten op jouw huidige dienstverband;
 • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is maximaal 3.192,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kinder(en) en een gunstige pensioenregeling;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

 • Je bent gepassioneerd over je vak en vertaalt de pedagogische uitgangspunten naar de praktijk;
 • Je houdt van uitdagingen en bouwt samen met je team aan een kwalitatief aanbod;
 • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen;
 • Je stelt je flexibel op, zowel in werkhouding als aanpassingsvermogen;
 • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners op te bouwen.
 • Je hebt humor en relativeringsvermogen;
 • Je bent bekend met nieuwe media: je beleeft er plezier aan om ouders via het Ouderportaal op de hoogte te houden van de belevenissen van hun kind, als aanvulling op de dagelijkse overdracht aan het begin en einde van de dag.


Spreken we snel af?

Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline Mientjes per telefoon via 06 10 26 90 58 of per mail via j.mientjes@kion.n, aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure. 

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.