Skip to content

Pedagogisch medewerker | kinderdagverblijf Mariken | 27 uur

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 3.192Locatie specifieke vacatures

Functieomschrijving

Werk jij het liefst op een gezellige en huiselijke locatie? Is het werken met jonge kinderen van 0 tot 4 jouw passie en wil jij deel worden van het gezellige team van kinderdagverblijf Mariken? We zijn voor de maandag, dinsdag en donderdag op zoek naar een nieuwe collega op het kinderdagverblijf. 

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker lever jij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar en biedt hen de aandacht en zorg die zij nodig hebben. Door middel van open communicatie bouw je een vertrouwensrelatie met de kinderen op waardoor je rust, veiligheid en vertrouwdheid biedt. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de totale groep maar stemt jouw taken en aandacht ook af op ieder kind individueel. Zo krijgt elk kind de unieke kans te groeien in zijn of haar eigen tempo. Spelenderwijs leer jij de kinderen hun talenten te ontdekken en deze te ontwikkelen. Als vaste gezicht van Mariken onderhoud jij het contact met ouders en houd je hen op de hoogte van de dag en de belevenissen van hun kind. Samen met je collega’s ben je ambassadeur van KION en door te blijven leren binnen onze organisatie, ontwikkel jij jezelf op professioneel en persoonlijk vlak.


Waar ga je dat doen?

Onze locatie Mariken ligt in de wijk Hatertse Hei en staat bekend als het kinderdagverblijf met een huiselijk en warme sfeer. Onze fijne collega’s nemen de kinderen graag mee in de bolderkar naar de kinderboerderij. Op locatie hebben zij beschikking tot een prachtige, grote tuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, hier maken ze dan ook dagelijks gebruik van. Ook biedt deze locatie de mogelijkheid om kindjes buiten te laten slapen in een speciaal buitenbedje. Mariken heeft vijf groepen op haar locatie; 3 verticale groepen van 0 tot 4 jaar, een babygroep van 0 tot 2 jaar en een peutergroep met kinderen van 2 tot 4 jaar. Het is een “stand-alone” kinderdagverblijf: kinderen stromen door naar verschillende basisscholen in de omgeving. Dat zorgt voor een fijne samenwerking met diverse scholen en verbinding met de gehele wijk.

Wat bieden wij?

 • Een leuke uitdagende functie in een hecht en gezellig team op een centrale locatie;
 • Een vaste plek als pedagogisch medewerker in de leeftijdsgroep van 0 tot 4 jarigen;
 • Je verdient bij KION een passend salaris volgens de cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is maximaal €3.192,- bij een 36-urige werkweek;
 • Reiskostenvergoeding volgens de CAO kinderopvang;
 • Een contractomvang van 27 uur, je krijgt een contract van één jaar met mogelijkheid op verlenging, wanneer je al werkzaam bent bij KION is dit aansluitend op je huidige dienstverband;
 • Toegang tot het Ontwikkelplein waar je d.m.v. cursussen en trainingen kunt blijven groeien als KION Kindkenner;
 • Heel wat secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kind(eren) en een gunstige pensioenregeling.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor je vak en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij kun je onze pedagogische uitgangspunten vertalen naar de praktijk;
 • Je staat open voor vernieuwingen en hebt een lerende houding;
 • Je bent creatief, enthousiast en zorgzaam;
 • Je bent communicatief vaardig, je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners op te bouwen;
 • Je bent bekend met nieuwe media, je beleeft er plezier aan om ouders via het Ouderportaal op de hoogte te houden van de belevenissen van hun kind, als aanvulling op de dagelijkse overdracht aan het begin en einde van de dag.


Spreken we snel af?

Ben jij enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Dan leren we je graag kennen!


Weet je wat fijn is? Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande blauwe button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Melanie Boschman per telefoon via 06 – 50 17 92 33 of per mail op m.boschman@kion.nl (aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar