Overslaan naar content

Pedagogisch medewerker | Kinderdagverblijf | Op Weg | 27 tot 36 uur

  • Ooij, Gelderland
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Waar kom jij te werken?

Op Weg is een gezellig, kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf met 2 verticalen groepen van maximaal 12 kinderen gevestigd in een vleugel aan basisschool Op Weg. Er zijn verschillende speelhoeken aanwezig zoals een huishoek en bouwhoek. Voor de baby’s is er een veilig plek waar ze kunnen spelen en ontdekken. Grenzend aan de buitenruimtes hebben we een buitenspeelterrein waar je ook een buitenbedje kunt vinden voor de allerjongste kinderen. Op de buitenspeelplaats is er voor elke leeftijd van alles te ontdekken en doen. Het onderhouden van de moestuin; frambozen plukken, zonnebloemen zaaien en oogsten, grasmaaien, vegen, onkruid wieden.

We trekken er ook graag uit met de kinderen naar bijvoorbeeld Ooijs Moois, de kinderboerderij en speulplek. Wekelijks bieden we met onze eigen sportcoach beweeglessen aan voor kinderen waarbij plezier in het bewegen voorop staat. De speelse beweegvormen dragen bij aan een betere motorische ontwikkeling van de kinderen.

In Beek en Ooij werken we met kleine hechte teams waar kinderen samen opgroeien en waar we kunnen rekenen op fijn contact met de buurt en de ouders.


Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bij KION ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor kinderen van 0 tot 4 jaar! Vanaf de ontvangst tot aan de afsluiting van de dag zorg jij voor structuur en creëer je een fijne, veilige en vertrouwde omgeving. Je geeft individuele aandacht aan ieder kind, van het geven van een fruithapje aan een baby op schoot, tot het bieden van uitdagend spel aan een peuter. Jij ziet wat het kind nodig heeft en speelt hierop in. Spelenderwijs draag je bij aan de ontwikkeling en groei van de kinderen. Via onze ouderapp stuur je gedurende de dag berichten en foto’s van de mooie momenten die de kinderen beleven. De dag wordt gezamenlijk afgesloten, je zingt een lied, maakt muziek of vertelt een verhaal. Nadat je de ouders bij het ophalen hebt geïnformeerd over de dag ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max €3.421,- en na de cao-verhoging per 1 april max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 27 uur per week tot 36 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling waarbij je werkzaam bent op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
  • Contract voor bepaalde tijd ivm zwangerschapsvervanging met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
  • Last but not least: een warm welkom bij kdv Op weg! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wie ben jij?

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken binnen de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Chantal via 06 50 17 92 13. Chantal is werkzaam op: maandag, dinsdag en donderdag.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline Mientjes via 06 10 26 90 58 of per mail [email protected]. Jacqueline is werkzaam op maandag t/m donderdag


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.