Pedagogisch medewerker met VVE certificaat

Functieomschrijving

Omschrijf jij jezelf als zorgzaam, enthousiast en gepassioneerd over de kinderopvang? Voel jij je op je best tussen de peuters van 1,5 tot 3,5 jaar oud en heb jij jouw VVE certificaat gehaald? Sluit je dan aan bij het team van KION en wordt onze nieuwe pedagogisch medewerker op de peutergroep of verticale groep.


Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker bij KION bied je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar de aandacht en zorg die zij nodig hebben. Samen met je team zorg je voor structuur op de groep en creëer je een veilige omgeving. Je sluit aan bij de kinderen en bij hun niveau en zoekt voor elk kind de juiste benadering en uitdagingen. Zo lever je een actieve bijdrage aan hun ontwikkeling. Als Voor- en Vroegschoolse (VVE) gecertificeerd medewerker besteed je extra aandacht aan de taal- en sociale ontwikkeling van de kinderen zodat zij optimaal worden voorbereid op de basisschool. Dit alles gebeurt op speelse wijze en aan de hand van één van de VVE methodes zoals Uk & Puk of Piramide. Jij wordt het vaste gezicht op het kinderdagverblijf of de peutergroep, jij zoekt het contact en legt de verbinding met ouders, school en samenwerkingspartners. Daarnaast bouw je samen met je team aan een sterk pedagogisch aanbod en een fijne samenwerking. Zo gaan de kinderen blij naar huis en jullie ook!


Waar ga je dat doen?

Peutergroep Kleurrijk ligt in het voorzieningenhart ’t Hert in de dynamische wijk Willemskwartier. Het is samen met de buitenschoolse opvang deel van de brede school samen met de basisschool en Bindkracht 10. We schenken veel aandacht aan taal- en spraakontwikkeling en de groei van sociale vaardigheden bij peuters d.m.v. de methode Piramide. Samen met de school en Tandem hebben we ook zelf een thuisprogramma ontwikkeld Piramide-Thuis! Kom jij ons team versterken voor 20-24 uur per week?

Wil je meer informatie over deze locatie of vacature neem dan contact op met Roxanne Huisman-Geelen via r.huisman-geelen@kion.nl (werkdagen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend).


Op Integraal Kindcentrum (IKC) De Wieken zijn we ook op zoek naar een vaste aanvulling van het team. Op De Wieken hechten we veel waarde aan onze samenwerking met de basisschool dus affiniteit met het onderwijs is van harte welkom! Daarnaast werken wij volgens de principes van het Dalton onderwijs op onze verticale én horizontale groepen. Op de Wieken boffen we met onze heerlijke speelplaats en de gymzaal naast de deur. Ravotten, spelen, lachen en ontdekken, zo brengen onze kinderen hun dag door. Onze pedagogisch medewerkers doen trouwens net zo hard mee! Een hecht team dat hard werkt aan het zorgen voor een veilige, uitdagende en vertrouwde omgeving voor de kinderen en de ouders, maakt het plaatje compleet. Wil jij het vaste gezicht worden van kinderdagverblijf de Wieken maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ivonne Broijl via i.broijl@kion.nl (werkdagen op dinsdag en donderdag). 


De woonboerderij van Kinderdagverblijf ’t Grut is niet alleen een plaatje om te zien maar de kinderen voelen zich hier ook nog eens snel thuis. Dat komt onder andere door het fijne en enthousiaste team dat ze iedere ochtend begroet. Een huiselijke omgeving en een grote, groene natuurtuin zorgen voor een fijne sfeer en een veilige omgeving voor de kinderen om de wereld te ontdekken. Samen de tomaten uit de moestuin plukken voor de soep maakt het plaatje helemaal af. Wij zoeken een paar gouden handjes voor 16 uur in de week.

Nog wat vragen of kunnen we je nog enthousiaster maken? Neem dan contact op met Yvonne van der Rest via y.van.der.rest@kion.nl (werkdagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend).


Wanneer past deze uitdaging bij je?

Jij:

 • Bent in het bezit van een VVE certificaat;
 • Houdt van een uitdaging en zet graag je schouders eronder;
 • Wilt het vaste gezicht op één van onze locaties worden en houdt het overzicht op alle communicatielijnen;
 • Bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega’s;
 • Hebt passie voor je vak, je gaat iedere dag voor het beste voor de kinderen en vertaalt onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk.


Wat bieden wij jou?

 • Een leuke functie waarin je jouw VVE kennis optimaal kan toepassen en jouw ideeën en initiatieven toegepast gaan worden;
 • Een warm ontvangst bij de leukste kinderopvangorganisatie van Nijmegen;
 • Contractomvang afhankelijk van de locatie die het beste past bij jouw wensen, we gaan dan ook graag het gesprek met je aan;
 • Een contract voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend bij je huidige dienstverband;
 • Inschaling conform schaal 6 cao Kinderopvang, dat is max €2.913,- o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw kinderen en een gunstige pensioenregeling;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein zodat jij je persoonlijk en professioneel kunt blijven ontwikkelen.

Functievereisten

Reageren?

Sta jij te trappelen om de wereld samen met peuters te gaan ontdekken? We leren je graag kennen! Stuur jouw cv en motivatie via het online sollicitatieformulier naar onze recruiter Lonneke. Geef vooral aan voor welke locatie jouw voorkeur uitgaat, dan verwijzen wij je door. 


Wil je meer weten over de verschillende locaties, kijk dan alvast hier.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.