Overslaan naar content

Pedagogisch Medewerker | Peutergroep | De Draaitol | 10 uur

  • Nijmegen, Gelderland
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Waar kom jij te werken?

Graag verwelkomen wij jou bij peutergroep De Draaitol. Een kleinschalige locatie gevestigd in Montessori Dukenburg samen met de buitenschoolse opvang. De groep heeft een rijk aanbod aan spelmateriaal waar de kinderen kunnen ontdekken, leren en ontwikkelen. De buitenruimte bij De Draaitol kenmerkt zich door een patio waar de kinderen besloten kunnen spelen maar ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van het speelplein van de basisschool. Maar wanneer de kinderen echt op ontdekking uit willen gaan wordt er gebruik gemaakt van het blotevoetenpad grenzend aan het speelplein.


Het team bij De Draaitol bestaat uit twee vaste collega’s. Er heerst een prettige sfeer en er wordt open met elkaar gecommuniceerd. Zo halen ze het beste uit elkaar maar ook uit de kinderen naar boven. Samen zorgdragen voor een fijne en uitdagende dag staat hier centraal! Wil jij graag onderdeel worden van dit team, lees dan snel verder wat wij jou nog meer kunnen bieden. 


Wat ga je doen?
Als VE gecertificeerd pedagogisch medewerker sta jij te trappelen om samen met onze peuters de wereld te ontdekken. Peuters staan erom bekend alles zelf te willen doen, maar dan wel met een beetje hulp van jou. Je staat ze bij in deze bijzondere levensfase waarin ze zo snel groeien en leren.

Jij creëert een fijne, veilige en vertrouwde omgeving en zorgt voor structuur gedurende de dag. Jij ziet wat het kind nodig heeft en speelt hierop in. Spelenderwijs draag je bij aan de ontwikkeling en groei. Je besteedt extra aandacht aan de taal- en sociaal emotionele ontwikkeling zodat zij worden voorbereid op een goede start op de basisschool. Via onze ouderapp stuur je gedurende de dag berichten en foto’s van de mooie momenten die de kinderen beleven. De dag wordt gezamenlijk afgesloten, je zingt een lied, maakt muziek of vertelt een verhaal. Nadat je de ouders bij het ophalen hebt geïnformeerd over de dag ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 10 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling waarbij je werkzaam bent op woensdag en vrijdag;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
  • Last but not least: een warm welkom bij De Draaitol! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken binnen de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Janou via 06 23 82 58 54. Janou is werkzaam van maandag tot en met vrijdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leonie per mail via [email protected] of per telefoon via 06 51 36 12 80 is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.