Skip to content

Pedagogisch medewerker | Peutergroep en/of Buitenschoolse opvang De Reuzepas | 16 tot 32 uur

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 3.192 per maandLocatie specifieke vacatures

Functieomschrijving

Peutergroep en buitenschoolse opvang de Reuzepas is op zoek naar pedagogisch medewerkers.

Ben jij een aanpakker, creatief, ondernemend en in het bezit van een ve-certificaat? Dan is peutergroep de Reuzepas op zoek naar jou. Wil jij jouw creativiteit kwijt op de buitenschoolse opvang? Dit kan ook bij de Reuzepas. Wij zien jouw sollicitatie graag voorbij komen. Graag werken op zowel de peutergroep als de buitenschoolse opvang? Een combinatiefunctie is ook mogelijk, hoe leuk is dat! Interesse gewekt? Lees dan snel verder.


Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker van de peutergroep op de Reuzepas draag jij zorg voor de ontwikkeling van de kinderen om de overgang naar de basisschool kleiner te maken. Spelenderwijs stimuleer jij de kinderen met verschillende activiteiten. Denk hierbij aan het stimuleren van de taalontwikkeling maar ook de sociale ontwikkeling. Dit kan binnen maar als het even kan ook buiten. De grote buitenspeelplaats met klimrek, glijbaan en zandbak biedt namelijk voldoende mogelijkheden om lekker buiten te spelen. Ook tref je bij de Reuzepas een beweegvloer aan. Deze is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters en combineert spelen, bewegen, ontdekken, sociale interactie en leren met elkaar. Een compleet nieuwe leerervaring voor de kinderen.

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang op de Reuzepas verzorg jij de voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang. Samen met de kinderen bespreek jij wat jullie die dag gaan doen. Werkend vanuit een thema bedenk jij samen met de kinderen activiteiten. Eigen inbreng en creativiteit vanuit het kind is erg belangrijk. Maar uiteraard zoeken wij in jou ook een creatieve duizendpoot die ideeën kan inbrengen en de kinderen kan enthousiasmeren.

Peutergroep en buitenschoolse opvang de Reuzepas is een kleinschalige locatie gevestigd in een kindcentrum waarin er een nauwe samenwerking is met de basisschool. Dit biedt leuke mogelijkheden om gezamenlijke activiteiten te organiseren en gebruik te maken van verschillende faciliteiten zoals de sporthal, de bibliotheek en het handenarbeidlokaal.

Jouw baan als pedagogisch medewerker kan zowel bij de peutergroep ingevuld worden als bij de buitenschoolse opvang. Combinatiefuncties zijn hierbij in overleg mogelijk. Zo kunnen wij kijken naar jouw wensen en behoeften en jouw contract hierop aanpassen.


Waar ga je dat doen?

Je komt te werken in een kindcentrum wat in opbouw is. Een dynamische werkomgeving die volop in beweging is en waarbij je de opvang verder vorm gaat geven samen met jouw collega’s. Als pedagogisch medewerker van de Reuzepas ben je het vertrouwde en bekende gezicht voor kinderen, ouders, leerkrachten van school en andere samenwerkingspartners. Samen met je collega’s ben je de ambassadeurs van het kindercentrum.

Vereisten

Wat bieden wij?

 • Uiteraard een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang schaal 6. Dat is maximaal 3192,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Een warm welkom binnen dé Kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving;
 • Een functie voor de peutergroep of de buitenschoolse opvang of een combinatie van beide;
 • Contractomvang mogelijk vanaf 16 uur per week tot 32 uur per week afhankelijk van de werksoort en jouw beschikbaarheid;
 • Contract voor een periode van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend bij je huidige dienstverband;
 • Jouw werkdagen worden op basis van jouw wensen en na overleg vastgesteld waarbij de mogelijkheid bestaat dat deze bij verdere groei kunnen wijzigen;
 • Allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gunstige pensioenregeling;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.


Wie ben jij?

 • Voor het werken op de peutergroep is het belangrijk dat jij een ve-certificaat hebt of hiervoor in opleiding bent en jij voldoet aan de taaleis 3F;
 • Jij kan ons team goed versterken wanneer jij ondernemend bent, creatief en enthousiast. Daarnaast denk jij mee en deel jij jouw ideeën met collega’s;
 • Bovenal ben jij een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen en hebt respect voor jouw collega’s;
 • Naast dit alles heb jij humor, sta jij open voor vernieuwingen en hebt een lerende houding;
 • Tot slot ben jij communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners op te bouwen.

Wat spreken we af?

Ben jij enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Dan leren we je graag kennen!

Weet je wat fijn is? Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande blauwe button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt de clustermanager direct contact met jou op.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Katarina Bloemers per telefoon 06-51 36 92 99 of per mail k.bloemers@kion.nl. Katarina is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag en vrijdag kun je bij vragen contact opnemen met Marijn Brocken per telefoon 06 45 21 27 48 of per mail m.brocken@kion.nl.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar