Skip to content

Senior ICT functioneel beheerder | 28 tot 36 uur

Nederland, Gelderland, NijmegenServicebureau

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige senior functioneel beheerder die samen met collega’s ICT binnen KION verder wil ontwikkelen. Heb jij de kennis en ervaring paraat maar wil je ook blijven leren op het gebied van adviseren op verschillende niveaus? Sluit je dan aan bij het enthousiaste en gedreven ICT-team van de leukste kinderopvangorganisatie van Nijmegen.  


Wat ga je doen?  

Als senior functioneel beheerder ben je samen met je collega’s van ICT verantwoordelijk voor ICT bij KION. Van jou verwachten we dat jij je richt op het beheer van Microsoft365 en de applicaties die het primaire proces van onze organisatie ondersteunen, zoals de kind- en medewerkersplanning. Daarin verwachten we natuurlijk ook dat je de organisatie meeneemt in de nieuwste ontwikkelingen en onderzoekt waar KION op het gebied van ICT kan innoveren. Je neemt hier een voortrekkersrol in binnen de afdeling ICT en neemt je collega’s daar op een natuurlijke wijze in mee. Je bent ook de regievoerder naar de leveranciers van de applicaties als het gaat om de dienstverlening en de service die zij verlenen. Daarnaast ben je proactief als het gaat om het creëren van verbetervoorstellen vanuit de bedrijfsprocessen en vertegenwoordig je ICT in diverse projectgroepen. Doordat je in een klein, maar hecht team werkt zul je breed ingezet worden. Dat betekent dat je naast je eigen werkzaamheden ook wanneer nodig je collega’s ondersteunt of vervangt. Kortom een veelzijdige baan waarin heel veel ruimte is om je zelf en de afdeling verder te ontwikkelen. 


Waar ga je dat doen?  

Je komt te werken op het Servicebureau van KION in Nijmegen. De sfeer op het servicebureau kenmerkt zich door het informele karakter, korte communicatielijnen, een goede open werksfeer en een hoge betrokkenheid. Op het servicebureau kom je te werken in het team ICT dat valt onder de afdeling Beleid en Support. Het team bestaat uit 6 enthousiaste en betrokken collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor ondersteuning en beheer van de ICT-omgeving van KION. Dit doen zij allen vanuit hun eigen rol en met hun eigen expertise. Het team ICT wordt aangestuurd door de teammanager ICT & Facilitair.  


Wanneer past deze uitdaging bij je? 

 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt ervaring in de rol van functioneel applicatie beheerder en in het beheren van Microsoft365; 
 • Je hebt kennis van raamwerken als BiSL en ASL; 
 • Je hebt goede sociale vaardigheden; je werkt makkelijk samen, kunt mensen verbinden en schat de inbreng van eenieder op waarde; 
 • Je bent een stevige gesprekspartner op operationeel en tactisch niveau; 
 • Je hebt een enthousiaste basishouding en stelt je proactief op.  


Wat bieden wij jou? 

 • Een prettige en open werksfeer op de afdeling met veel ruimte voor zelfstandig werken;   
 • Een leuke en afwisselende functie binnen een betrokken en enthousiast team; 
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd na een jaar bij goed functioneren.  
 • Je wordt ingeschaald als senior functioneel applicatiebeheerder volgens schaal 9 van de CAO Kinderopvang. Dat is maximaal €3.999,- op basis van een 36-urige werkweek;  
 • De kans deel te zijn van het enthousiaste en hardwerkende team van KION waarin allerlei ontwikkelingsmogelijkheden mogelijk zijn; 
 • Onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, kinderopvang en een gunstige pensioenregeling.  

Vereisten

Reageren? 

Ben jij enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Dan leren we je graag kennen! Stuur onze recruiter Lonneke vóór 29 augustus 2022 jouw cv en motivatie via het online sollicitatieformulier. 


De gesprekken staan gepland op 9 september, houd hier alvast rekening mee in jouw agenda.  


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis van Duurling via d.van.duurling@kion.nl of via 06 51 37 03 49 (i.v.m. vakantie vanaf 18 augustus; aanwezig op: maandag t/m donderdag).  


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure. 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar