Skip to content

Triade | Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf | 25 uur

Nederland, Gelderland, NijmegenKION Locatie

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, staat groen en gezond bij jou in een hoog vaandel en zit jij vol creatieve ideeën om de kinderen een fantastische dag te bezorgen? Stop met zoeken, je hebt ons gevonden!


Waar kom je te werken?

Kinderdagverblijf Triade is een knusse, kleinschalige opvang, midden in de groene wijk Weezenhof. Bij ons staan gezonde voeding en sportieve activiteiten centraal. Dat kan onder andere in één van onze twee tuinen. De ontdektuin geeft kinderen de mogelijkheid de bloemen, planten en dieren te verkennen en in de grote achtertuin kan naar hartenlust gerend, geklommen, gefietst en gespeeld worden. Ook hebben we een speelhal tot onze beschikking en gebruiken we de gymzaal van de aangrenzende school. Daarnaast zit kaasboerderij Diervoort op een mooie wandelafstand en gebruiken we hiervan verse zuivelproducten. Triade biedt plaats aan drie verticale stamgroepen. In het pand vind je ook een peutergroep in de ochtenden en komen de kleuters na school naar de bso. De kleuters vinden het heerlijk om nog even met onze pedagogisch medewerkers te kletsen na school. Door onze kleinschalige opzet houden we goed contact met ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers. Vandaar ook onze naam Triade, verwijzend naar deze driehoeksverhouding.


Wanneer past deze uitdaging bij je?

  • Je houdt van uitdaging en bouwt samen met je team aan een kwalitatief aanbod;
  • Jij straalt plezier uit in je werk en baseert jouw handelen op onze pedagogische uitgangspunten;
  • Jij wilt het vaste gezicht worden van deze fijne locatie en samen met het team investeren in een fijne en duurzame samenwerking;
  • De ambassadeursrol van KION staat op jouw lijf geschreven, jij bent graag het aanspreekpunten voor kinderen, ouders en collega’s.


Wat bieden wij jou?

  • Een warm welkom binnen ons team in Nijmegen Weezenhof;
  • Een functie als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bij de kinderen van 0 tot 4 jaar;
  • Een contractopvang op basis van jouw wensen en beschikbaarheid, met mogelijkheden tussen de 25 en 28 uur. We gaan graag het gesprek met je aan;
  • Inschaling conform schaal 6 cao Kinderopvang, dat is maximaal €2.935 bij een 36-urige werkweek;
  • Een contract voor één jaar met uitzicht op verlenging. Wanneer je al werkzaam bent bij KION, laten we deze aansluiten op jouw huidige dienstverband;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Vereisten

Reageren?

Ben jij enthousiast en wil je onze nieuwe collega worden? Neem dan contact met ons op. Stuur jouw cv en motivatie via het online sollicitatieformulier naar onze recruiter Lonneke.


Voor meer informatie over de functie of de locatie, kun je contact opnemen met clustermanager Rynn Ozinga via r.ozinga@kion.nl of via 06 50 17 92 72 (werkdagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.