Skip to content

VE-gecertificeerd pedagogisch medewerker

Nederland, Gelderland, NijmegenKION Locatie

Functieomschrijving

Omschrijf jij jezelf als zorgzaam, enthousiast en gepassioneerd over de kinderopvang? Voel jij je op je best tussen de peuters van 1,5 tot 3,5 jaar oud en heb jij jouw VE-certificaat gehaald? Sluit je dan aan bij het team van KION en wordt onze nieuwe pedagogisch medewerker op de peutergroep of verticale groep.

Waar kunnen we je verwelkomen?  

Peutergroepen De Hoeven bevindt zich in Beuningen en is deel van een Kindcentum. Binnen ons cluster bieden we verschillende uitdagende en leuke locaties aan. Duik bijvoorbeeld met de kinderen van de buitenschoolse opvang de natuurtuin in of ga de strijd aan tijdens een potje Levend Stratego. Wil je meer weten of het gesprek aangaan, neem dan eens contact op met Selma de Bruijne via s.de.bruijne@kion.nl.


Peutergroep De Appelhof is deel van het Integraal Kindcentrum in Druten. Hier werken we intensief samen met de basisschool en de buitenschoolse opvang waardoor een kleine gemeenschap ontstaat met bekende gezichten waar de kinderen van 1,5 tot 12 jaar kunnen opgroeien. We hebben een vacature voor 4 tot 5 dagdelen die eventueel aangevuld kan worden met het werken op de buitenschoolse opvang. Wil je meer informatie, dan staat Betsie Kersten via b.kersten@kion.nl voor je klaar.  


Peutergroep Dukendonck is deel van de Brede School en heeft twee groepen, de Acrobaatjes en de Clowntjes. Hier kunnen de kinderen ravotten op een eigen speelterrein en onder begeleiding in het bos naast de deur. Wordt jij het vaste gezicht op één van onze twee peutergroepen of wil je uitbreiden met uren op de buitenschoolse opvang? Voor vragen staat Jolisca Bouw voor je klaar via j.bouw@kion.nl.


Kinderdagverblijf Aquamarijn bied je de mogelijkheid om hele dagen te werken met jouw VE-certificaat. In de Nijmeegse wijk BIezen vangen wij kinderen op met en zonder VE-aanbod. Door onze nauwe samenwerking binnen het Integraal Kindcentrum hebben we korte lijntjes met de school en zorgen we voor een warme overdracht. We werken met kleine groepjes en een gestructureerd aanbod waar aan ieders behoeften wordt voldaan. Wil jij dit komen ervaren of eens met ons in contact komen, Cindy Zwaartman-Duffels staat voor je klaar via c.duffels-zwaartman@kion.nl. 

Kinderdagverblijf 


Peutergroep Kleurrijk deelt haar gebouw, voorzieningenhart 't Hert met de basisschool en Bindkracht 10. We werken hier met de methode Piramide en hebben i.s.m. de school ook een thuisprogramma ontwikkeld: Piramide-Thuis. Met onze persoonlijke aandacht en kleinschaligheid staan we midden in het hart van de wijk en kennen wij ieder gezicht. Wil je deel worden van onze familie of heb je eerst nog wat vragen, Shirley van Ooijen kan je alles over deze mooie locatie vertellen via s.van.ooijen@kion.nl. 


In het hart van Lindenholt vind je onze peutergroep De Verrekijker. We hebben een mooie eigen ruimte tot onze beschikking met grote buitenspeelplaats en eigen 'beweegtuin'. Hier kunnen ouderen en kinderen elkaar vinden door samen te genieten van de natuur en natuurlijk het bewegen. Voor grote en kleine vieringen kunnen we ook nog gebruik maken van het wijkcentrum. Ons fijn team is op zoek naar twee paar gouden handjes voor twee of vier ochtenden in de week. Nog wat vragen of kunnen we je nog enthousiaster maken? Neem dan contact op met Yvonne van der Rest via y.van.der.rest@kion.nl.

Op Kindcampus Grootstal werkt KION samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Hier delen we een gymzaal met allerlei sport- en spelmaterialen, een gezamenlijke bibliotheek en een grote buitenruimte met speelheuvel en grasveld. Grootstal valt onder de regio Midden-Oost en biedt de kinderen uit haar omliggende wijken in een kleurrijk en licht gebouw de ruimte en ondersteuning voor een ideale ontwikkeling. Als kers op de taart is er ook nog een nauwe samenwerking met Unik, die in hetzelfde gebouw specialistische ondersteuning verzorgt en waar de kinderen zich focussen op vertrouwen, inclusiviteit en vindingrijkheid. Wil je minimaal 14 uur werken op een vaste kinderdagverblijfgroep of uitbreiden in uren, neem dan eens contact op met clustermanager Marije Plas via m.plas@kion.nl.


Wanneer past deze uitdaging bij je?

Jij:

 • Bent in het bezit van een VE-certificaat;
 • Wilt het vaste gezicht op één van onze locaties worden en houdt het overzicht op alle communicatielijnen;
 • Hebt passie voor je vak, je gaat iedere dag voor het beste voor de kinderen en vertaalt onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk.


Wat bieden wij jou?

 • Een leuke functie waarin je jouw VE-kennis optimaal kan toepassen en jouw ideeën en initiatieven toegepast gaan worden;
 • Een warm ontvangst bij de leukste kinderopvangorganisatie van Nijmegen;
 • Contractomvang afhankelijk van de locatie die het beste past bij jouw wensen, we gaan dan ook graag het gesprek met je aan en maken een berekening van het gemiddeld aantal uren per week gedurende het jaar;
 • Een contract voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend bij je huidige dienstverband;
 • Inschaling conform schaal 6 cao Kinderopvang, dat is max €2.935,- o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • In de schoolvakanties maak je een uitstapje naar het kinderdagverblijf of de bso; 
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw kinderen en een gunstige pensioenregeling;
 • Toegang tot het KION Ontwikkelplein zodat jij je persoonlijk en professioneel kunt blijven ontwikkelen.

Vereisten

Reageren?

Sta jij te trappelen om de wereld samen met peuters te gaan ontdekken? We leren je graag kennen! Stuur jouw cv en motivatie via het online sollicitatieformulier naar onze recruiter Lonneke. Geef vooral aan voor welke locatie jouw voorkeur uitgaat, dan verwijzen wij je door. 


Wil je meer weten over de verschillende locaties, kijk dan alvast hier.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.