Skip to content

10 goede redenen om bij KION te komen werken

Je werkt aan ontwikkeling van anderen ...

Voor het eerst je veters strikken, een letter herkennen of over een wiebelende touwbrug lopen; iedere dag help jij kinderen in hun ontwikkeling.

… en aan je eigen ontwikkeling

Je krijgt bij KION volop ruimte om aan je eigen ontwikkeling te werken. Daarvoor hebben we een speciaal Ontwikkelplein gemaakt, met online cursussen die jou helpen om het beste uit jezelf te halen. Je kunt ook deelnemen aan mooie projecten zoals KION Gezond.

Jij maakt het verschil

Op zoek naar werk van betekenis? Dan ben je bij ons zeker op je plek. Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse leefwereld van kinderen. Je begeleidt ze in hun spel, geeft vertrouwen, rust en aandacht en laat ze hun eigen talenten ontdekken. Je helpt ze groeien!

Een locatie die bij jou past

Met meer dan 180 locaties biedt KION een divers en kwalitatief hoog aanbod. Zo krijg je een kijkje in verschillende keukens en vind je jouw perfecte match. Op onze regiokaart zie je welke locaties we hebben.

Jouw talent telt!

Iedere KION-locatie heeft een eigen aanbod, zodat er voor ouders veel te kiezen valt. En voor jou dus ook. Ben je sportief, creatief of muzikaal? Bij ons heb je alle ruimte om jouw talenten mee te brengen naar je werk en op die manier bij te dragen aan een rijk aanbod voor de kinderen.

Voorop in ontwikkeling

Wij staan bekend om onze kennis over kindontwikkeling. Een mooi voorbeeld zijn onze babytrainingen met praktische tips die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Goed contract

Je start bij ons met een tijdelijk contract. Bevalt het van beide kanten, dan is je volgende contract meteen een vaste. Daarnaast proberen we zo goed mogelijk rekening te houden met je wensen ten aanzien van het aantal uren dat je wilt werken.

Top collega's

De leukste collega’s van Nederland? Die vind je bij ons! Wil je alvast wat gezichten zien? Je ontmoet ons op YouTube, Facebook en Instagram.  

Goed geregeld

Als ervaren kinderopvangorganisatie hebben wij de zaken goed geregeld. Dat merk je als je bij ons in dienst komt. De medewerkers van het Servicebureau helpen je met allerhande praktische zaken, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: kinderen helpen groeien.

Kom gerust eens kijken!

Ben je benieuwd of een baan in de kinderopvang goed ben je past? Je kunt ons een mailtje sturen via werken@kion.nl. We nemen telefonisch contact met je op en vertellen je de mogelijkheden om eens te komen kijken op één van onze locaties.