Skip to content

Kom leren bij KION!

some text

Leer/werkplek (BBL)

KION is in januari 2023 in samenwerking met het ROC gestart met een nieuwe BBL-opleiding 'pedagogisch werker niveau 3'. Tijdens dit traject volg je de lessen op het ROC Nijmegen en werk je daarnaast als pedagogisch medewerker in opleiding op één van onze KION-locaties. Helaas is de selectieprocedure is hiervoor inmiddels gesloten. Mocht hier verandering in komen, dan wordt er een bericht geplaatst op deze site of wordt de vacature opnieuw geopend. Wil je op de hoogte blijven, houd dan deze pagina in de gaten.

Wij bieden geen werkplekken aan voor de reguliere BBL-opleidingen. Indien je dus al een BBL-opleiding volgt of gaat volgen kunnen wij je helaas niet helpen aan een leer/werkplek. 

Heb je al een diploma waarmee je kwalificeert voor het werken in de kinderopvang maar wil je je graag verder specialiseren, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om dit bij KION uit te voeren. Het checken van je diploma doe je snel via deze link.

Stage

Wij hechten bij KION veel waarde aan onze stagiaires en werken hard om ervoor te zorgen dat we uitdagende en leerzame stagetrajecten kunnen aanbieden. Wij steken veel aandacht en zorg in de begeleiding van onze stagiaires en het enthousiasmeren van starters voor onze bijzondere branche.

Als organisatie hebben we diverse samenwerkingsafspraken met MBO- en HBO-scholen in de regio Nijmegen, Arnhem, Tiel en Den Bosch. Samen zorgen we voor een goede match tussen één van onze locaties en stagiaires vanuit diverse (BOL-)opleidingen.

Ben je leergierig, werk je vanuit je passie en wil jij graag nieuwe ervaringen opdoen voor het werken in de kinderopvang, dan pas jij perfect bij KION! Neem contact op met ons stagebureau voor meer informatie: stage@kion.nl.

Snuffelstage / Maatschappelijke stage

Ben jij een middelbare scholier en zoek je een plek voor een snuffelstage of maatschappelijke stage? KION biedt diverse mogelijkheden om in een korte tijd te ervaren hoe het is om in de kinderopvang te werken. Zoek je een snuffelstage voor maximaal 2 weken? Je kunt hiervoor direct contact opnemen met een locatie van KION. Op deze website vind je een overzicht van alle locaties.

Zoek je een snuffelstage voor 8 weken of langer? Dan kun je contact opnemen met stage@kion.nl.

Pedagogisch medewerker in opleiding

Wil jij dolgraag in de kinderopvang werken maar voldoet jouw diploma (deels) nog niet? Wij bieden je bij KION de unieke kans om via een interne opleiding het aanvullende certificaat te behalen waardoor jij op de groep mag staan van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang!