Skip to content
some text

Leer/werkplek (BBL)

KION start in januari 2023 in samenwerking met het ROC met een nieuwe opleiding 'pedagogisch werker niveau 3' via een BBL-traject. Je volgt hierbij de lessen op het ROC Nijmegen en werkt daarnaast als pedagogisch medewerker in opleiding op één van onze KION-locaties. De selectieprocedure is hiervoor inmiddels gesloten. Mocht hier verandering in komen, dan wordt er een bericht geplaatst op deze site of wordt de vacature opnieuw geopend. Wil je op de hoogte blijven, houd dan deze pagina in de gaten.

Wij bieden geen werkplekken aan voor de reguliere BBL-opleidingen. Indien je dus al een BBL-opleiding volgt of gaat volgen kunnen wij je helaas niet helpen aan een leer/werkplek. 

Heb je al een diploma waarmee je kwalificeert voor het werken in de kinderopvang maar wil je je graag verder specialiseren, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om dit bij KION uit te voeren. Het checken van je diploma doe je snel via deze link.Stage

Wij hechten bij KION veel waarde aan onze stagiaires en werken hard om ervoor te zorgen dat we uitdagende en leerzame stagetrajecten kunnen aanbieden. Wij steken veel aandacht en zorg in de begeleiding van onze stagiaires en het enthousiasmeren van starters voor onze bijzondere branche.

Als organisatie hebben we diverse samenwerkingsafspraken met MBO- en HBO-scholen in de regio Nijmegen, Arnhem, Tiel en Den Bosch. Samen zorgen we voor een goede match tussen één van onze locaties en stagiaires vanuit diverse (BOL-)opleidingen.

Ben je leergierig, werk je vanuit je passie en wil jij graag nieuwe ervaringen opdoen voor het werken in de kinderopvang, dan pas jij perfect bij KION! Neem contact op met ons stagebureau voor meer informatie: stage@kion.nl of kijk hieronder voor specifieke stage-vacatures.