Overslaan naar content

Jouw COLLEGA'S

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen. Ontmoet hieronder alvast een aantal van jouw misschien wel toekomstige collega’s.

bAS

Pedagogisch medewerker

"Een kind dat zich happy en thuis voelt bij ons op de groep of een blije en tevreden ouder: het zorgt voor een lach op mijn gezicht! Ik neem mijn werk heel serieus en dat werpt zijn vruchten af. Ik vind het belangrijk dat we er voor elkaar zijn en elkaar helpen, soms zijn we net een groot gezin. De onbevangen en onbevooroordeelde kijk van de kinderen brengt mij iedere dag weer opnieuw terug naar het echte genieten."

Annemiek

Pedagogisch inrichtingsadviseur

"Bij KION is er veel ruimte voor flexibel werken. Fijn als je een druk gezinsleven hebt! Zo werken mijn collega's en ik ook regelmatig vanuit huis. Het Servicebureau is voor mij een fijne plek om collega's te ontmoeten, te vergaderen en kennis met elkaar te delen."

Sandra

Pedagogisch medewerker

"KION is een grote organisatie en dat biedt mogelijkheden. Ik ben gestart op kinderdagverblijf Joki waar ik 21 jaar met veel plezier heb gewerkt. Toen ik daarna toe was aan iets anders, kreeg ik de mogelijkheid om samen met andere collega's een nieuwe kinderdagverblijf locatie te openen. En tegenwoordig werk ik ook 1 dag per week in de regiopool. Het geeft mij energie om op de diverse locaties binnen KION te kijken en inspiratie op te doen!"

kARLIJN

Pedagogisch coach

"Als pedagogisch coach ben ik er om mee te kijken en -denken met de pedagogisch medewerkers. Doordat ik dicht bij de locaties sta en tegelijk veel samenwerk met de collega’s die het pedagogisch beleid maken, kan ik de link leggen tussen praktijk en theorie en daarmee bijdragen aan de ontwikkeling en het plezier van zowel de pedagogisch medewerkers als de kinderen."

AYU

Pedagogisch medewerker

"KION heeft een breed aanbod aan cursussen en trainingen. Zelf heb ik de VE-opleiding gedaan die gericht is op de ontwikkeling van de taal-, sociaal-emotionele- en motorische vaardigheden van kinderen. Ik vind het mooi om peuters met een VE-indicatie de taal te leren en zo van meerwaarde te kunnen zijn voor ouders."

Martijn

Hr adviseur

"Als HR adviseur merk ik dat er bij KION niet alleen veel oog is voor de kwaliteit van onze dienstverlening, maar ook voor het welzijn van onze medewerkers. Zij staan echt centraal. Zo kregen recent alle medewerkers een cadeaukaart van een supermarkt, om het leed van de stijgende prijzen in de supermarkt te verzachten. Een mooi initiatief toch?!"

Lisanne

Pedagogisch medewerker

"Voordat ik bij KION werkte, had ik nog nooit van een ‘Beebot’ of een ‘Verderkijk-doos’ gehoord. Maar sinds ik betrokken ben bij een project dat zich richt op ICT in de kinderopvang, kom ik de mooiste digitale spelmaterialen tegen. ICT is heel goed te combineren met beweging en ontwikkeling. Het leukste is nog, dat de kinderen hier ontzettend veel interesse in hebben. We ontdekken het nieuwe speelgoed echt sámen!"

Karin

Pedagogisch medewerker

"Onze pedagogisch coach tipte ons over digitaal spelmateriaal. Met ons team volgen we nu een cursus over hoe je digitaal materiaal kunt combineren met andere activiteiten, zoals het programmeren van een robotauto op een heuvelachtig parcours dat je eerst buiten aanlegt. Tof dat dit binnen KION kan!

Isa

Stagiair

"De stagebegeleiding binnen KION vind ik heel prettig. Ik krijg feedback waar ik echt wat aan heb. Maar ook complimenten. Fijn, want dan weet je dat je op de goede weg zit! Ik heb ook veel geleerd van mijn stagebegeleider. Bijvoorbeeld hoe ik activiteiten goed voorbereid en uitvoer met de kinderen en hoe ik het beste om kan gaan met conflicten."

Songul

Pedagogisch medewerker

"Werken op de bso is soms hectisch en druk maar ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Als de kinderen van de bso mij zien dan komen ze naar mij toe om te knuffelen en een high five te geven, daar doe je het voor."

Bram

Student oproepkracht

"De theorie die ik leer tijdens mijn studie op de Academische Pabo kan ik tijdens mijn werk direct in praktijk brengen. Samen met de kinderen voetballen, spelletjes spelen of taart bakken. Er is binnen KION van alles mogelijk en je krijgt veel vrijheid. Een bijbaan met impact die goed aansluit bij mijn toekomstige carrière. Dat maakt het voor mij leuk!"

Jeroen

student medewerker

"Het BBL-traject binnen KION is erg leuk en leerzaam. Ik vind het fijn dat de samenwerking met collega’s goed verloopt; iedereen is erg behulpzaam en ik krijg echt het gevoel dat ik mag leren. Daarnaast maakt de dankbaarheid van de kinderen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!"

miranda

clustermanager

"Ik merk dat we bij KION echt kunnen focussen op pedagogische kwaliteit en teamontwikkeling. Daarin zie ik terug dat we een organisatie zonder winstoogmerk zijn. Natuurlijk willen we resultaten behalen, maar die volgen vanzelf als je weet waar je het voor doet: goede kinderopvang en tevreden medewerkers.”

Lizzy

Pedagogisch medewerker

“Binnen ons team kijken we goed waar ieders kwaliteit ligt. Hoe kun je het beste uit jezelf halen? Ik voel me hierin heel serieus genomen en merk dat dit ons team sterk maakt. Samen kijken we naar wat een kind nodig heeft, hoe de dynamiek binnen de groep is en hoe we hierop het beste kunnen inspelen."