Overslaan naar content

Ons servicebureau

Het Servicebureau, gelegen aan de Wijchenseweg in Nijmegen, is het centrale punt van onze organisatie. Hier zijn alle ondersteunende afdelingen gevestigd die ervoor zorgen dat de opvanglocaties hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. We werken hier met zo’n 100 collega’s in verschillende teams, bijvoorbeeld gericht op Klantrelaties, Kwaliteit, Communicatie en HR.

Werken op het Servicebureau

Het Servicebureau is een open omgeving waar collega's van de verschillende afdelingen met elkaar kunnen samenwerken maar ook hun rust kunnen opzoeken. Elke collega verstaat zijn vak, werkt zelfstandig en voelt zich verantwoordelijk voor zijn werk.

Ons Servicebureau is gelegen naast station Dukenburg en dus gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Zien we je snel?

Meer over het Servicebureau

"Op het Servicebureau is de sfeer goed en wordt er hard gewerkt om alle collega’s die op onze locaties werken zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast hard werken, is er ook ruimte voor een praatje en een geintje met elkaar. Luidkeels gelach hoor je hier dan ook geregeld! De betrokkenheid, positiviteit en behulpzaamheid van collega’s maakt het voor mij bijzonder. Het loopt niet altijd zoals je wil dat het loopt, maar dan is er altijd wel een collega die wil helpen om het op te lossen."

Sofie

Directeur Beleid & Support

Ontmoet je collega's

Annemiek - Pedagogisch inrichtingsadviseur

"Bij KION is er veel ruimte voor flexibel werken. Fijn als je een druk gezinsleven hebt! Zo werken mijn collega's en ik ook regelmatig vanuit huis. Het Servicebureau is voor mij een fijne plek om collega's te ontmoeten, te vergaderen en kennis met elkaar te delen."

Thomas - Clustermanager

"Het laagdrempelige karakter van de organisatie waarbij iedereen bereid is elkaar te helpen, kenmerkt voor mij KION. De ontwikkeling van het kind én de medewerker staan centraal, er wordt echt op maat gekeken wat er nodig is."

Yildiz - Medewerker klantrelaties

"In mijn functie ben ik veel aanwezig op het Servicebureau. Het is fijn om snel met collega's te kunnen schakelen en verschillende klantcasussen te bespreken. Ons Servicebureau ligt naast winkelcentrum Dukenburg waar we geregeld een lekkere lunch halen."