Overslaan naar content

werken in regio's

KION biedt kinderopvang bij meer dan 180 locaties in én rondom Nijmegen. Onze 1500 medewerkers verwelkomen dagelijks van Dreumel tot Molenhoek en tot Ooij duizenden kinderen.

We hebben ons werkgebied opgedeeld in drie regio's: Noord, Midden en West. Elke regio heeft zijn eigen karakter. Voor jou heel fijn, want zo kom je te werken op een plek die goed past bij jouw wensen en talenten. Solliciteer op de vacature van jouw favoriete regio en onze recruiters bespreken tijdens een kennismaking samen met jou de mogelijkheden in deze regio!

Ontdek onze regio's:

Regio West

Gemoedelijke, dorpse sfeer

Regio midden

Van centrum tot buitenwijk

Regio Noord

Groeiregio aan de Waal

Ontmoet bas

Pedagogisch medewerker

"Een kind dat zich happy en thuis voelt bij ons op de groep of een blije en tevreden ouder: het zorgt voor een lach op mijn gezicht! Ik neem mijn werk heel serieus en dat werpt zijn vruchten af. Ik vind het belangrijk dat we er voor elkaar zijn en elkaar helpen, soms zijn we net een groot gezin. De onbevangen en onbevooroordeelde kijk van de kinderen brengt mij iedere dag weer opnieuw terug naar het echte genieten."

Veelgestelde vragen:

Welke opleiding heb ik nodig om als pedagogisch medewerker in de kinderdagopvang te werken?

Er kwalificeren veel diploma’s om als pedagogisch medewerker in de kinderdagopvang bij KION te werken. Bijvoorbeeld een mbo-diploma niveau 3 of 4 in de richting van pedagogiek of kinderopvang. Wil je weten of jouw diploma ook kwalificeert? Klik hier om te checken of jouw diploma geldig is.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij KION?

De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende stappen. Na een telefonische kennismaking met een van onze recruiters volgt een gesprek met een clustermanager en soms ook een meeloopdag op locatie. Na afronding van de sollicitatieprocedure ontvang je feedback en hoor je of je bent aangenomen.

Wat zijn de werktijden in de kinderdagopvang?

Bij KION hebben wij flexibele werktijden, afhankelijk van de openingstijden van onze locaties. Over het algemeen werken we op het kinderdagverblijf van 7:30 uur tot 18:00 uur, op de bso van 14:00 uur tot 18:00 uur en op de peutergroep van 8:00 tot 12:30 uur.

Hoe zorgt KION voor de ontwikkeling van haar medewerkers?

Bij KION vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. We hebben dan ook een uitgebreid Ontwikkelplein met allerlei cursussen. Van kinderyoga tot een cursus 'Ondersteunende gebaren bij jonge kinderen', en van het onder de knie krijgen van spons- en penseeltechnieken tot een cursus 'ICT-gebruik in de kinderopvang'.

Wat is het salaris van een pedagogisch medewerker in de kinderdagopvang bij KION?

KION hanteert de cao Kinderopvang: pedagogisch medewerkers worden ingeschaald in schaal 6. Deze schaal loopt van € 2.489 tot € 3.421 bij een werkweek van 36-uur. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en je opleiding. Daarnaast biedt KION goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat is de reiskostenvergoeding bij KION?

Als je reist met het openbaar vervoer, krijg je dit van ons volledig vergoed. Fijn dat je duurzaam bezig bent! Kom je met de auto, dan krijg je € 0,23 per kilometer.