Overslaan naar content

ReGIO Midden

Regio Midden is een échte Nijmeegse regio! We hebben locaties in prachtige, oude panden midden in het centrum maar zitten bijvoorbeeld ook in Nijmegen Dukenburg waar we veel Voorschoolse Educatie (VE) locaties hebben. Daarnaast hebben we locaties in groeiwijken met veel jonge kinderen, maar ook in wijken waar juist weinig nieuwe gezinnen komen wonen. Alle locaties hebben zo hun eigen charme en uitdagingen. Voor ieder wat wils in deze regio dus!

Wil je bij ons op het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang werken? Wij hebben binnen de regio verschillende mogelijkheden voor een contract tussen de 0 – 32 uur.

Hieronder vind je enkele openstaande vacatures binnen de regio. Niet helemaal wat je zoekt? Er zijn meer mogelijkheden! We kijken graag samen met jou naar de best passende plek.

Meer over regio midden

“Binnen regio Midden hangt een fijne werksfeer! We zijn allemaal nauw betrokken bij elkaar en werken samen waar mogelijk. Het is een leuke uitdaging om het VE-aanbod op een zorgvuldige manier aan te bieden. We werken hier hard voor en het is mooi te zien dat we hier doorgaans goed in slagen. Omdat de locaties in regio Midden zo divers zijn, kun je echt bekijken waar jij je als medewerker het beste voelt, en wat het meeste bij je past. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk het gezellig te hebben samen. We organiseren regelmatig leuke activiteiten!”

Melanie

Clustermanager

Ontmoet Ayu

pedagogisch medewerker

"KION heeft een breed aanbod aan cursussen en trainingen. Zelf heb ik de VE-opleiding gedaan die gericht is op de ontwikkeling van de taal-, sociaal-emotionele- en motorische vaardigheden van kinderen. Ik vind het mooi om peuters met een VE-indicatie de taal te leren en zo van meerwaarde te kunnen zijn voor ouders."