Overslaan naar contenteen bijbaan met betekenis

Afhankelijk van jouw hbo- of wo-opleiding en het aantal behaalde studiepunten, ben jij bevoegd om te werken op het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang. Wanneer je bij KION komt werken als bijbaan, werk je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling én lever je een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen: twee vliegen in één klap!

Bij KION geloven wij in de kracht van flexibiliteit en daarom kun je bij ons werken op basis van jouw beschikbaarheid. Dit maakt je bijbaan als pedagogisch medewerker bij KION ideaal te combineren met bijvoorbeeld je studie, een tussenjaar of andere activiteiten.

Wo-studenten

Door de (tijdelijke) verruimde eis is het mogelijk voor wo-studenten om praktijkervaring op te doen in de kinderopvang. Er zijn een aantal opleidingen waarvoor dit geldt. Klik hier om te kijken of jouw diploma hiervoor kwalificeert.

Volg je een bachelor, dan is het van belang dat je in bezit bent van je propedeuse of kunt aantonen dat je alle studiepunten uit het eerste jaar behaald hebt. Volg je een master, dan dien je 50% van je studiepunten binnen te hebben.

Hbo-studenten

Volg je een studie die ná het behalen van jouw diploma kwalificeert om te werken in de kinderopvang of de buitenschoolse opvang, dan kom jij ook tijdens je studie in aanmerking om alvast werkervaring op te doen. Kijk hier of dit ook voor jouw opleiding geldt.

Met 50% van je studiepunten op zak kom je in aanmerking om op te buitenschoolse opvang te komen werken. Heb je 75% van je studiepunten behaald, dan kwalificeer je ook om op het kinderdagverblijf te werken.

De vacature

ontmoet Bram

Student-oproepkracht

"De theorie die ik leer tijdens mijn studie op de Academische Pabo kan ik tijdens mijn werk direct in praktijk brengen. Samen met de kinderen voetballen, spelletjes spelen of taart bakken. Er is binnen KION van alles mogelijk en je krijgt veel vrijheid. Een bijbaan met impact die goed aansluit bij mijn toekomstige carrière. Dat maakt het voor mij leuk!"

Veelgestelde vragen

Wat ga ik verdienen?

Volgens de cao verdien je als student-oproepkracht minimaal € 18,29 per uur. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald in schaal 6, trede 10. Heb je al meer relevante werkervaring? Dan is het in overleg mogelijk om een trede hoger ingeschaald te worden.

Wat is de reiskostenvergoeding bij KION?

Als je reist met het openbaar vervoer, krijg je dit van ons volledig vergoed. Fijn dat je duurzaam bezig bent! In alle andere gevallen krijg je € 0,23 per kilometer.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende stappen. Na een telefonische kennismaking met een van onze recruiters volgt een gesprek met een clustermanager en soms ook een meeloopdag op locatie. Na afronding van de sollicitatieprocedure ontvang je feedback en hoor je of je bent aangenomen.

Is het als student-oproepkracht ook mogelijk om vaste uren op contract krijgen?

Absoluut, we gaan graag met je in gesprek om te kijken hoeveel uur haalbaar is! Door een aantal uren vast te laten leggen in je contract ben jij elke maand verzekerd van inkomen en zijn wij verzekerd van jouw inzet. Een win-win situatie!

Kan ik ook bij KION werken als ik geen vaste beschikbaarheid heb?

Zeker! Wij snappen dat je flexibel moet zijn voor je studie. Aan de hand van een app geef jij jouw beschikbaarheid door. Ook is het mogelijk je via de app in te schrijven voor extra openstaande diensten. Zo scoor jij gemakkelijk last-minute nog een extra dienst.

Hoe kan ik bij KION mijn steeds wisselende schoolrooster doorgeven?

Via onze app kun je 2 maanden van te voren aangeven hoe jouw beschikbaarheid eruitziet. Maar het kan ook 2 dagen voorafgaand aan de betreffende week omdat dan misschien pas blijkt dat er lessen komen te vervallen. Zodra je je beschikbaarheid door hebt gegeven, kun je een week van te voren zien welke openstaande diensten er op die dagen zijn en kun je je hierop inschrijven.

*inclusief 8%vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering.