Skip to content

(Bij)baan | 0 tot 20 uur

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 3.192Kom werken bij KION

Functieomschrijving

‘Ik ga vloggen!’ ‘Yeah, smoothies maken!’ ‘Mag ik meedoen met Levend Stratego?” Je kunt het zomaar horen op onze buitenschoolse opvang locaties. Never a dull moment! Deze (bij)baan is de perfecte baan voor tijdens je studie of vakantie. Wil je jouw (bij)baan aanhouden in het nieuwe schooljaar met een vaste uren of een flexibel contract, alles is mogelijk!Krijg de mogelijkheid om naast jouw studie praktijkervaring om te doen en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag op de buitenschoolse opvang, hierbij geldt: Happy kids, Happy collega’s, Happy jij!
Jij doet waar jouw talent ligt en wat je energie geeft! Ben jij een held op de gitaar, kun jij de kinderen de vetste panna bewegingen leren of worden al jouw schilderijen kunstwerken? Dit is je kans jouw talenten door te geven. ’s Middags en in vakanties creëer je voor de kinderen vanaf 4 t/m12 jaar een fijne tijd. Moeten we het nog interessanter maken? Vooruit!


Waar ga je dit doen?
Al onze locaties staan voor kwaliteit, zorg en pedagogische visie. Gelukkig is er ook meer dan genoeg ruimte voor de eigen karakters van onze locaties. Werk jij graag op een locatie met een focus op duurzaamheid en natuurontwikkeling, waar alle ruimte is voor musicals op het podium of een met de sportvelden naast de deur? 

We zoeken bijvoorbeeld op onderstaande locaties een paar gouden handen:

 • In Nijmegen Noord werken bso Jump, Ondersteboven en De Sprong veel samen. Samen maken ze dankbaar gebruik van een grote speelplaats, een skatebaan, een eigen atelier of het kooklokaal. Op De Verwondering op de Verwondering staat samen spelen en afwisselende activiteiten binnen en buiten centraal en bij Geldershof richten de kinderen samen met het team de activiteiten in zodat er altijd genoeg uitdaging te vinden is. Bso Kameleon (Nijmegen Oost) heeft meerdere locaties met onder andere een bloementuin, een eigen jungle of de chill-ruimte.
 • In Nijmegen Midden zit jij bij Bink Aquamarijn in Nijmegen Oud-West op je plek als je dol bent op één (of meerdere) van deze zes ontwikkelgebieden: koken, theater, sport en bewegen, natuur, techniek en creativiteit. Bso De Kroon ligt aan het Kronenburgerpark, hier zijn we op zoek naar creatieve medewerkers die initiatief nemen! Of Bso Stevenskerkhof, aan de voet van de kerk in hartje centrum. Bij Dukendonck zoeken we de verbinding met welzijnsorganisatie Bindkracht 10. Dat zorgt voor waardevolle vriendschappen en leeftijdsgerichte activiteiten, denk bijvoorbeeld aan figuurzagen of de 'meiden-knutselclub'! Bij bso Grootstal en Regenboog bij het Goffertpark zijn we op zoek naar een kartrekker die het liefst vijf dagen zou willen werken, zo kunnen we je veel uren op contract bieden.
 • Woon je in (West) Maas en Waal Nijmegen dan zouden onze locaties in Beuningen, Druten of Beneden-Leeuwen wel eens een mooie uitdaging kunnen bieden. Op de Kubus in Druten hebben we een prachtige buitenspeeltuin die we graag nog zouden uitbreiden. Of woon je in West Maas en Waal, kijk dan eens op onze kleinschalige locaties in Maasbommel, Beneden-Leeuwen of Wamel. In Malden kun je bij Drakenfort genieten van de voordelen van het sportcomplex van voetbalclub Juliana '31 en bieden we volop sport- en spelmogelijkheden. Daarnaast wordt er veel gekookt en gebakken. Net als bij De Vuurvogel, waar we ook nog een podium en technieklokaal tot onze beschikking hebben.

Wil je meer lezen over deze of onze andere locaties, klik dan op deze link


Ons aanbod

 • Een toffe baan op de buitenschoolse opvang bij de leukste kinderopvang in Nijmegen en omgeving. Durven wij best te zeggen!;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en het volgen van workshops bij KION Ontwikkelplein;
 • Een contract van 0 tot 20 per week, we gaan graag het gesprek met je aan;
 • Een salaris voor jouw geweldige inzet volgens schaal 6 van de cao kinderopvang, dat is maximaal €3192,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Een warm welkom op één van onze 180 locaties;
 • Een mooie bijdrage voor je cv!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent student en vindt het leuk om met kinderen te werken
 • Je hebt al een diploma waarmee je op de bso mag werken (check dit hier) óf;
 • Je volgt een hbo-studie en hebt minimaal 50% van je studiepunten behaald + een positief afgeronde stage;
 • Je volgt een WO-studie in de richting van pedagogiek en bent in het bezit van je propedeuse.  


Spreken we snel af?

Ben jij enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Dan leren we je graag kennen! En weet je wat fijn is? Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande blauwe button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.