Overslaan naar content

Bijbaan | 0 tot 20 uur

  • Nijmegen, Gelderland
€ 3.421 per uur

Alles over de vacature

‘Ik ga vloggen!’ ‘Yeah, smoothies maken!’ ‘Mag ik meedoen met Levend Stratego?” Je kunt het zomaar horen op onze buitenschoolse opvang locaties. Never a dull moment! Deze bijbaan is de perfecte baan voor tijdens je studie of vakantie. Wil je jouw bijbaan aanhouden in het nieuwe schooljaar met een vaste uren of een flexibel contract, alles is mogelijk! Krijg de mogelijkheid om naast jouw studie praktijkervaring om te doen en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag op de buitenschoolse opvang, hierbij geldt: Happy kids, Happy collega’s, Happy jij! Jij doet waar jouw talent ligt en wat je energie geeft! Ben jij een held op de gitaar, kun jij de kinderen de vetste panna bewegingen leren of worden al jouw schilderijen kunstwerken? Dit is je kans jouw talenten door te geven. ’s Middags en in vakanties creëer je voor de kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar een fijne tijd. Moeten we het nog interessanter maken? Vooruit!

Ons aanbod

  • Een salaris van minimaal €18,07 per uur, dit is inclusief 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald in schaal 6, trede 10. Heb je al meer relevante werkervaring? Dan is het in overleg mogelijk om een trede hoger ingeschaald te worden;
  • Een toffe baan op de buitenschoolse opvang bij de leukste kinderopvang in Nijmegen en omgeving. Durven wij best te zeggen!;
  • Volop opleidingsmogelijkheden en het volgen van workshops bij KION Ontwikkelplein;
  • Een contract van 0 tot 20 per week, we gaan graag het gesprek met je aan;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Een mooie bijdrage voor je cv!

Wie ben jij?

Wie ben jij?

  • Je bent student en vindt het leuk om met kinderen te werken;
  • Je hebt al een diploma waarmee je op de buitenschoolse opvang mag werken (check dit hier) óf;
  • Je volgt een hbo of wo studie die kwalificeert volgens de cao-kinderopvang en hebt minimaal 50% van je studiepunten behaald en een positief afgeronde stage. 


Spreken wij snel af?

Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande blauwe button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.