Overslaan naar content

ReGIO WEST

Regio West is de meest uitgestrekte regio en kenmerkt zich door het werken in de dorpen rondom Nijmegen, met name in gemeenten West Maas en Waal, Beuningen en Heumen. In nagenoeg elke dorpskern vind je een KION locatie terug. Vaak kleinschalig maar er zijn ook een aantal grotere locaties. Veel van deze locaties zitten in hetzelfde pand als de basisschool en dat zorg voor een fijne samenwerking.

Wil je bij ons op het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang werken? Wij hebben binnen de regio verschillende mogelijkheden voor een contract tussen de 0 – 32 uur.

Hieronder vind je enkele openstaande vacatures binnen de regio. Niet helemaal wat je zoekt? Er zijn meer mogelijkheden! We kijken graag samen met jou naar de best passende plek.

Meer over regio West

“Ik houd van de gemoedelijkheid die het werken in de dorpen met zich meebrengt. Je kent alle kinderen en ook hun ouders. Dat maakt dat je kinderen vanaf het kinderdagverblijf of de peutergroep ook gedurende de basisschooltijd echt kunt blijven volgen. Ik hoor ook veel van medewerkers terug dat juist de afwisseling in het werken in de verschillende dorpen zo leuk is. Overal hangt weer een eigen sfeer. Komende tijd gaan we nieuwe locaties openen en ook uitbreiden in een aantal dorpen. Dat is een leuke uitdaging. Ook voor nieuwe medewerkers, want je bouwt echt samen iets op.”

Marijn

Clustermanager

ontmoet Sandra

Pedagogisch medewerker

"KION is een grote organisatie en dat biedt mogelijkheden. Ik ben gestart op kinderdagverblijf Joki waar ik 21 jaar met veel plezier heb gewerkt. Toen ik daarna toe was aan iets anders, kreeg ik de mogelijkheid om samen met andere collega's een nieuwe kinderdagverblijf locatie te openen. En tegenwoordig werk ik ook 1 dag per week in de regiopool. Het geeft mij energie om op de diverse locaties binnen KION te kijken en inspiratie op te doen!"