Overslaan naar content

ReGIO Noord

Nijmegen-Noord is een stadsdeel van Nijmegen ten noorden van de rivier de Waal. Dit deel typeert zich door de snelgroeiende wijken en de prachtige natuur rondom de Waal en het rivierenpark. Het aantal inwoners in de regio is de afgelopen tien jaar flink gestegen en dat betekent dat hier ook veel KION locaties te vinden zijn. Naast Nijmegen-Noord vallen ook een aantal locaties in het karakteristieke Nijmegen-Oost en de landelijk gelegen locaties in Ooij en Beek binnen deze regio. Regio Noord is ook goed te bereiken vanuit Arnhem en omliggende dorpen.

Wil je bij ons op het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang werken? Wij hebben binnen de regio verschillende mogelijkheden voor een contract tussen de 0 – 32 uur.

Hieronder vind je enkele openstaande vacatures binnen de regio. Niet helemaal wat je zoekt? Er zijn meer mogelijkheden! We kijken graag samen met jou naar de best passende plek.

Meer over regio noord

“Binnen regio Noord bieden we een divers aanbod van kinderopvang binnen de dagopvang, VE-peutergroepen en buitenschoolse opvang. De meeste locaties zijn gevestigd in een wijkcentrum of een school waarbij we inzetten op een goede samenwerking met onze partnerorganisaties. Dat werkt fijn! Doordat de locaties in deze regio dichtbij elkaar liggen kunnen we elkaar makkelijk helpen, van elkaar leren en elkaar inspireren. Binnen de regio weten pedagogisch medewerkers elkaar goed te vinden. Zo organiseren we regelmatig samen activiteiten, bijvoorbeeld een theatervoorstelling of een activiteiten carrousel.“

Lieke

Clustermanager

Ontmoet Lisanne

Pedagogisch medewerker

“Voordat ik bij KION werkte, had ik nog nooit van een ‘Beebot’ of een ‘Verderkijk-doos’ gehoord. Maar sinds ik betrokken ben bij een project dat zich richt op ICT in de kinderopvang, kom ik de mooiste digitale spelmaterialen tegen. ICT is heel goed te combineren met beweging en ontwikkeling. Het leukste is nog, dat de kinderen hier ontzettend veel interesse in hebben. We ontdekken het nieuwe speelgoed echt sámen!“