Overslaan naar content

Ervaren Manager Kinderopvang | 28 tot 36 uur

 • Nijmegen, Gelderland
€ 3.743 - € 5.091 per maand

Alles over de vacature

Bij KION staat elke dag in het teken van ontwikkeling, zowel van de kinderen als van onze medewerkers. Het beste uit het team, de locatie en jezelf halen zodat wij de beste kinderopvang bieden, dat is de uitdaging!


Bij KION zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren en enthousiaste managers.


Wat ga je doen?

Als clustermanager ben je eindverantwoordelijk voor een aantal kinderopvanglocaties die goed bij jouw affiniteit en ervaring aansluiten. Je werkt als clustermanager met een team tussen de 30 en 50 mensen. Op dagelijkse basis ga je aan de slag om de vertaalslag te maken tussen het beleid van KION en de praktijk. Je gebruikt jouw creativiteit en denkt in oplossingen, er is vaak veel meer mogelijk dan gedacht! Jij achterhaalt de behoefte uit de praktijk en inspireert en coacht jouw team om op zoek te gaan naar een oplossing die niet alleen klopt, maar die ook goed aanvoelt. Je legt verbindingen binnen en buiten de organisatie zodat er solide samenwerkingen ontstaan met onze partners. Je bent verantwoordelijk voor het maken van het jaarplan en de begroting. Jij bent het gezicht en aanspreekpunt van jouw locaties zodat de mensen je weten te vinden. Je neemt beslissingen vanuit het belang van de organisatie en natuurlijk met hart voor de kinderopvang. Zo groeien niet alleen de kinderen maar ook onze collega's en de organisatie. Jij levert, samen met de andere clustermanagers in jouw regio, een actieve bijdrage aan de toekomst van KION, onder leiding van de regiodirectie. Dit doe je niet alleen maar je werkt samen met een planner en een pedagogisch coach. Daarnaast word je vanuit het servicebureau ondersteund door specialistische afdelingen. Dit geeft jou de ruimte om op tactisch niveau te werken.


Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een snelgroeiende organisatie waar jij verantwoordelijk bent voor diverse opvangsoorten;
 • Een jaarcontract tussen de 28 en 36 uur, met zicht op een vast contract, jou werkdagen stemmen wij in onderling overleg af;
 • Een salaris volgens schaal 10 van de cao Kinderopvang, dit is maximaal € 5.091,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
 • Ontwikkelmogelijkheden afgestemd op jouw wensen en kwaliteiten;
 • Last but not least: een warm welkom! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent een ervaren leidinggevende en hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring;
 • Je bent 28 tot 36 uur per week beschikbaar waarbij jouw werktijden flexibel zijn afhankelijk van de behoeften en prioriteiten op dat moment;
 • Je hebt kennis van teamontwikkeling en weet hoe je medewerkers inspireert, verbindt en in hun kracht zet;
 • Je weet hoe je strategie vertaalt naar het realiseren van doelen;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden met een mensgerichte en open houding;
 • Je bent in staat om vanuit verschillende belangen tot (creatieve) oplossingen te komen;
 • Je hebt zakelijk inzicht waarmee je kansen ziet en deze benut.


Reageren?
Zie jij jezelf al werken als onze collega clustermanager kinderopvang? Geweldig! Dan horen wij graag van jou zodat wij je kunnen leren kennen! Stuur jouw cv en motivatiebrief via het online sollicitatieformulier naar onze recruiters Chantal en Janou. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor vragen over het proces zijn Chantal en Janou bereikbaar via [email protected] of via 024 382 26 55. Heb je nog vragen over de functie? Dan kan je contact opnemen met regiodirecteur Christa Wintjes via [email protected] of via 06 29 52 03 25.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.