Skip to content

(Bij)baan

Nijmegen, Gelderland, NederlandKION Locatie

Functieomschrijving

‘Ik ga vloggen!’ ‘Yeah, smoothies maken!’ ‘Mag ik meedoen met Levend Stratego?” Je kunt het zomaar horen op onze buitenschoolse opvang locaties. Never a dull moment! 


Happy kids, Happy collega’s, Happy jij!
Jij doet waar jouw talent ligt. En wat je energie geeft! Ben jij een held op de gitaar, kun jij de kinderen de vetste panna bewegingen leren of worden al jouw schilderijen kunstwerken? Dit is je kans jouw talenten door te geven. ’s Middags en in vakanties, samen met kinderen vanaf 4 t/m12 jaar. Moeten we het nog interessanter maken? Vooruit!


Ons aanbod

  • Een toffe baan op de buitenschoolse opvang bij de leukste kinderopvang in Nijmegen en omgeving. Durven wij best te zeggen!
  • Volop opleidingsmogelijkheden en het volgen van workshops bij KION Ontwikkelplein;
  • Een contract van 0 tot 20 per week, we gaan graag het gesprek met je aan;
  • Een salaris voor jouw geweldige inzet volgens schaal 6 van de CAO kinderopvang, dat is maximaal €2.935,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een mooie bijdrage voor je cv!

Vereisten

Handig om te weten!
Jij hebt een diploma waarmee je op de bso mag werken (wil je dat checken, klik dan hier). En wist je dat je al aan de slag mag zodra je 50% van je studiepunten + een positief afgeronde stage hebt behaald? De perfecte baan voor de vakantie of om te combineren met je laatste studiejaar. Of een mooie combinatie met jouw eigen ZZP-schap, een baan in de horeca of jouw werk op de sportschool! Wil je jouw vakantiebaan aanhouden in het nieuwe schooljaar met een klein of flexibel contract, alles is mogelijk!


Waarom zou je wachten met reageren?

…wij staan tenslotte te popelen om jou te ontvangen! Stuur ons jouw cv en korte motivatie via het online sollicitatieformulier. Onze recruiter Melissa neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!