Skip to content

Junior Controller | 36 tot 40 uur

Nijmegen, Gelderland€ 4.252Servicebureau

Alles over de vacature

Wil jij als lid van het team Planning & Control bijdragen aan de effectieve besturing en beheersing van de leukste kinderopvangorganisatie van Nijmegen? Houd je van aanpakken en ben jij niet bang voor een uitdaging? Kom dan bij KION werken als junior controller en help ons om KION verder te professionaliseren. 


Wat ga je doen?

Als junior controller ondersteun je de organisatie bij de ontwikkeling en implementatie van het (financiële) beleid. Je draagt, in samenwerking met jouw collega’s, zorg voor de jaarplan- en begrotingscyclus inclusief financiële en niet financiële indicatoren waar KION op stuurt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de monitoring van diverse projecten. Op basis van de strategie, het jaarplan en de begroting ga jij vaststellen dat de risico’s die daarmee gemoeid zijn ook daadwerkelijk worden beheerst. Daarnaast toets je de inrichting en naleving van de administratieve organisatie. Tenslotte help je bij de inrichting en het onderhoud van onze BI tool. 

In jouw functie rapporteer je aan de managers, directeuren, de raad van bestuur en de raad van toezicht voor KION. Je geeft advies en toelichting waar nodig. 


Waar ga je dat doen?

KION is dé kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving. Op onze 180 locaties bieden wij kinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben om te groeien en hun talenten te ontwikkelen. Vanaf het Servicebureau aan de Wijchenseweg in Nijmegen zorgen we ervoor dat onze ±1300 medewerkers alles tot hun beschikking hebben dit proces optimaal te kunnen ondersteunen. Als junior controller werk je op de afdeling Planning en Control, bestaande uit 3 medewerkers en onder aansturing van de Directeur Finance, Risk & Control.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende functie waarin we jou de benodigde begeleiding bieden maar waar ook genoeg ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief;
 • Een contractomvang van 36 tot 40 uur per de week, hybride werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Bij start een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie om deze om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling conform schaal 8 of 9, afhankelijk van ervaring en opleiding. Dat is maximaal €4.252,- per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling, fietsplan en een gunstige pensioenregeling.
 • Ontwikkelmogelijkheden afgestemd op jouw wensen en kwaliteiten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, denk bijvoorbeeld aan control, bedrijfseconomie, accountancy;
 • Je hebt analytisch vermogen en wilt een vraagstuk inhoudelijk doorgronden om deze op te lossen;
 • Je stelt je lerend op;
 • Je bent proactief en neemt jouw verantwoording in het team;
 • Je hebt een positief kritische houding en denkt oplossingsgericht;
 • Je bent communicatief vaardig en uit jouw realisatiekracht door te motiveren of te adviseren;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt kennis van Excel en interesse in power BI en bent bereid je te verdiepen.


Reageren?
Ben jij enthousiast? Dan leren we je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en via onderstaande rode button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Janou contact met je op. Reageren kan tot en met 2 oktober. De 1e gespreksronde vindt plaats op woensdag 4 oktober, de 2e gespreksronde staat gepland voor donderdag 12 oktober, houd hier alvast rekening mee in jouw agenda. Voor vragen omtrent de vacature kun je opnemen met Marjolein Herwegh via 06 25 73 47 47.

Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van deze procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.