Overslaan naar content

Pedagogisch medewerker | Buitenschoolse opvang | De Uitdaging | 12 tot 24 uur

  • Nijmegen, Gelderland
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Waar kom jij te werken?

Kindcentrum De Uitdaging is een locatie in de wijk De Grote Boel in Nijmegen Noord. In dit prachtige, lichte gebouw zoeken wij één paar gouden handjes voor op de buitenschoolse opvang. Het kindcentrum, wat haar deuren opende in 2019, biedt ruimte aan vier kinderdagverblijf groepen en vier groepen buitenschoolse opvang. Vanwege onze affiniteit met het gedachtegoed van Emmi Pikler is er veel aandacht voor open en duurzaam spelmateriaal. Er is een gezellige gemeenschap gecreëerd waar de kinderen samen opgroeien. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met basisschool De Uitdaging waardoor kinderen van 0 tot 12 jaar één doorgaande lijn van ontwikkeling kunnen volgen. Dat versterken we door de groepen onderling te verbinden en de gezamenlijke hal als speelplek te gebruiken. In de dynamische werkomgeving van De Uitdaging word je betrokken in het vormgeven en uitdragen van onze pedagogische uitgangspunten. Je draagt actief bij aan onze samenwerkingen met de school en de ouders en bent samen met jouw collega’s ambassadeurs voor ons kindcentrum.

Je komt te werken binnen een enthousiast en startend team waar veel ruimte is voor eigen inbreng!


Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang bij KION ben jij verantwoordelijk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. In jouw rol begeleid je kinderen zowel in groepsverband als individueel en bied belevenissen aan. Jij gaat met de kinderen sporten in het park, de natuur in, gaat koken of bakken. Ben jij creatief en houd je van theater? Dan bedenk jij met de kinderen een toneelstuk. In dit alles laat jij de kinderen meedenken en meedoen. Je hebt oog voor het individu waardoor jij het kind de mogelijkheid geeft zijn/haar talent te ontwikkelen. Na een dag vol belevenissen sluit jij gezamenlijk met jouw collega’s af. Tevreden keer jij terug naar huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 12 uur per week tot 24 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling waarbij je werkzaam kunt zijn alle dagen in de week;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
  • Last but not least: een warm welkom bij De Uitdaging! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wie ben jij?

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken binnen de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Chantal via 06 50 17 92 13. Chantal is werkzaam op: maandag, dinsdag en donderdag.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gina Honders via 06 50 17 92 68 of per mail [email protected]. Gina is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.