Overslaan naar content

Pedagogisch medewerker in opleiding | 12 tot 36 uur

  • Nijmegen, Gelderland
€ 2.265 - € 2.969 per maand

Alles over de vacature

Wil jij dolgraag in de kinderopvang werken maar voldoet jouw diploma (deels) nog niet? Wij bieden je bij KION de kans om via een interne opleiding het aanvullende certificaat te behalen waardoor jij op de groep mag staan bij het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang!

Werken en leren bij KION

  • Je maakt kennis met diverse locaties en werkvormen binnen één van onze regio’s, zo zoeken we samen naar een goede match;
  • Je krijgt een contract van minimaal 20 uur per week. Heb je andere voorkeuren dan gaan we graag het gesprek met je aan;
  • Voor persoonlijke begeleiding word je gekoppeld aan een vaste leidinggevende en een pedagogisch coach.

Wist je dat je al op de groep mag starten als pedagogisch medewerker in opleiding zodra we je inschrijven voor de eerstvolgende opleidingsmogelijkheid?

Wat bieden wij?

  • Een warm welkom binnen onze organisatie, we zijn blij dat je er bent!
  • 20 tot 36 uur op contract, we gaan graag het gesprek met je aan;
  • Salaris voor jouw inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 5. Dat is max. €3.243,- op basis van een 36-urige werkweek. Wanneer je de opleiding hebt afgerond word je ingeschaald in schaal 6 volgens cao Kinderopvang;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kind(eren) en een gunstige pensioenregeling;
  • Een online ontwikkelplein vol mogelijkheden tot cursussen of trainingen waarmee jij jezelf verder kan ontwikkelen als KION Kindkenner.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een diploma uit deze lijst. Daarnaast neem je jouw talenten mee, van groene vingers, tot muzikaliteit of een creatieve geest. Het werken in een team geeft jou energie en je staat open om feedback te geven én ontvangen. We vinden het niet erg als je nog niet alles kan, we helpen je graag ontwikkelen. We vinden het fijn als je een lerende en positieve houding hebt en taken durft aan te pakken, van het contact met ouders, tot het bijhouden van het online portaal.


Wil jij bij ons van betekenis zijn?

Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan nemen we op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.

Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.