Overslaan naar content

Pedagogisch Medewerker | Kinderdagverblijf | Mariken | 27 tot 36 uur

  • Nijmegen, Gelderland
€ 3.489 per maand

Alles over de vacature

Waar ga je dat doen?

Wij heten jou als pedagogisch medewerker welkom bij kinderdagverblijf Mariken! Ons kinderdagverblijf telt vijf groepen. Hiervan zijn drie groepen verticaal ingericht met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud. Daarnaast hebben we één babygroep met kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar oud en één peutergroep met kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Jij komt te werken op één van onze verticale groepen op de dinsdag en donderdag en eventueel aan te vullen met één flexibele werkdag, bij voorkeur de maandag.


Bij kinderdagverblijf Mariken hebben wij een mooie tuin waar de kinderen het hele jaar door fijn spelen. De ruimte binnen is voorzien van veel nieuwe rijke speelhoeken en de gang wordt gebruikt als extra beweegruimte. Wekelijks komt er een voorlees opa op de groep die de kinderen prachtige verhalen voorleest, de kinderen vinden dit fantastisch! Wij vinden autonomie van het kind erg belangrijk. Dit zie je terug in de manier waarop wij met de kinderen omgaan. Ze krijgen de ruimte om zelf dingen te ontdekken. Zelfstandigheid staat centraal. Hierdoor ondersteunen wij de ontwikkeling van het zelfvertrouwen van de kinderen. Daarbij vinden we contact met ouders erg belangrijk. Een dagelijkse overdracht waarin we vertellen wat een kind heeft beleefd en wat van hebben gezien wordt aangevuld met regelmatig terugkerende oudergesprekken.


Bij kinderdagverblijf Mariken kom je te werken in een divers team met ervaren collega’s en pedagogisch medewerkers die nog niet zo lang op de groep staan. Er heerst een goede sfeer onderling en er wordt geregeld gelachen samen. Een leuke en uitdagende plek die jou graag welkom heet!


Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bij KION ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor kinderen van 0 tot 4 jaar! Vanaf de ontvangst tot aan de afsluiting van de dag zorg jij voor structuur en creëer je een fijne, veilige en vertrouwde omgeving. Je geeft individuele aandacht aan ieder kind, van het geven van een fruithapje aan een baby op schoot, tot het bieden van uitdagend spel aan een peuter. Jij ziet wat het kind nodig heeft en speelt hierop in. Spelenderwijs draag je bij aan de ontwikkeling en groei van de kinderen. Via onze ouderapp stuur je gedurende de dag berichten en foto’s van de mooie momenten die de kinderen beleven. De dag wordt gezamenlijk afgesloten, je zingt een lied, maakt muziek of vertelt een verhaal. Nadat je de ouders bij het ophalen hebt geïnformeerd over de dag ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max 3.192,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 27 uur tot 36 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend bij je huidige dienstverband;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, eindejaarsuitkering, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kinder(en) en een gunstige pensioenregeling;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken op een kinderdagverblijf. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Janou op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Janou via 06 23 82 58 54. Janou is aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Melanie Boschman per telefoon via 06 10 11 34 71 of per mail via [email protected]. Melanie is aanwezig van maandag tot en met donderdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.