Overslaan naar content

Pedagogisch Medewerker | Regio Midden | 0 tot 32 uur

  • Nijmegen, Gelderland
€ 3.421 per maand

Alles over de vacature

Werken op een kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang of een peutergroep? Veel uren op contract of toch liever wat minder? Op een vaste locatie of vind je het juist leuk om op meerdere locaties te werken? Bij KION is er veel mogelijk! Naar aanleiding van jouw wensen en ervaring kijken we samen met jou naar de best passende vacature op één van onze locaties. Solliciteer hier op de vacature van pedagogisch medewerker van regio West en dan spreken we elkaar snel!

Jij als pedagogisch medewerker…

Biedt onze jongste kinderen op het kinderdagverblijf de aandacht en de zorg die zij verdienen. Zo draag je actief bij aan hun groei en ontwikkeling. Op de buitenschoolse opvang sta je voor de oudere doelgroep klaar. Je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn. Waar de ene dag in het teken staat van de moestuin en het maken van een salade met zelfgekweekte tomaten, wordt er de volgende dag een vogelhuisje getimmerd met afvalhout. Op een peutergroep draag je bij aan de taalontwikkeling van kinderen tussen de 2 en 4 jaar zodat ze met voldoende bagage kunnen doorstromen naar de basisschool. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden binnen onze organisatie!

Natuurlijk werk je ook samen met onze partners. Je houdt ouders op de hoogte van de groei van hun kinderen, overlegt met de medewerkers van de basisscholen die vaak op onze locaties te vinden zijn of stemt af met onze sportdocenten over allerlei clinics. Naast het werken in de praktijk, ontwikkel jij je vaardigheden ook door onze cursussen en trainingen via het KION Ontwikkelplein. Van KinderEHBO tot Babyspecialist en van Waardevol Samenwerken tot Kinderyoga. Ook jouw eigen ontwikkeling staat nooit stil.  

Wat bieden wij? 

  • Een warm welkom op één van onze 180 locaties in Nijmegen en omgeving; 
  • 0 tot 32 uur op contract, samen bekijken we wat passend is; 
  • Een mooi salaris voor jouw inzet volgens cao Kinderopvang schaal 6. Dit is max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek en per 1 november €3.541,- i.vm. een salarisverhoging van 1,5 procent;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 4%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
  • Een ontwikkelplein vol mogelijkheden tot cursussen of trainingen waarmee jij jezelf verder kan ontwikkelen als KION Kindkenner. 

Wie ben jij?

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken in de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen. Mocht jij momenteel nog een opleiding volgen dan is het alleen mogelijk om op de buitenschoolse opvang te werken.

Je neemt jouw talenten mee, van groene vingers, tot muzikaliteit of een creatieve geest. Het werken in een team geeft jou energie en je staat open om feedback te geven én ontvangen. We vinden het niet erg als je nog niet alles kan, we helpen je graag ontwikkelen. Daarbij vinden we het fijn als je een lerende en positieve houding hebt en taken durft aan te pakken, van het contact met ouders, tot het bijhouden van het online portaal.


Spreken we snel af?

Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande blauwe button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan neemt onze recruiter Janou of Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

of

Na je sollicatie kan je de volgende stappen verwachten:

Stap 2: Kennismaking

Binnen twee werkdagen neemt Janou of Chantal contact met je op. Samen nemen we jouw sollicitatie door. We vinden het belangrijk dat alles helder is voor jou en bespreken samen hoe nu verder. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over onze organisatie of wellicht rondom de functie waar je op gesolliciteerd hebt.

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek met jouw (mogelijk) toekomstige leidinggevende vertellen we jou alles wat je moet weten over werken bij KION. We delen wederzijdse verwachtingen en gaan dieper in op jouw ervaring en wat jij kan bijdragen in de functie en aan het team. Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om te bekijken of KION in combinatie met de functie waar je op solliciteert bij jou passen.

Stap 4: Sfeerproeven

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt bij jouw toekomstige baan en KION als werkgever. Sfeerproeven kan in de vorm van een meeloopdag of tijdens een kennismakingsgesprek met toekomstige collega’s. 

stap 5: Aan de slag!

Yes, Je hebt alle stappen met succes doorlopen en zowel jij als wij zijn blij met jouw komst! Na het arbeidsvoorwaardengesprek staat niks jou meer in de weg om aan de slag te gaan bij KION. Succes!

Alvast Sfeerproeven?

De kracht van KION zit hem in onze collega’s! Ieder met zijn eigen kwaliteiten en karakter, maar allen met één passie: Kinderen helpen groeien en ontwikkelen.

In het filmpje alvast een voorproefje! Ontmoet via onderstaande link alvast een aantal van jou misschien wel toekomstige collega’s.